HomeHL-9Κορωνοϊός – Λαμία: Βγήκε μετά από 22 ημέρες στη ΜΕΘ, 41χρονη μητέρα τριών παιδιών

Κορωνοϊός – Λαμία: Βγήκε μετά από 22 ημέρες στη ΜΕΘ, 41χρονη μητέρα τριών παιδιών

Η 41χρονη που είναι μητέρα τριών μικρών παιδιών δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι πλέον αρνητική στην covid-19 και εισήχθη για περαιτέρω νοσηλεία και παρακολούθηση στην Πνευμονολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας – Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ από τις 5 Δεκεμβρίου
Μία ευχάριστη είδηση ήρθε το πρωί της Κυριακής (27/12) από τη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, με την επιβεβαίωση της βελτίωσης της υγείας της 41χρονης μητέρας που νοσηλευόταν εκεί από τις 5 Δεκεμβρίου.

Έχοντας πλέον αρνητικοποιηθεί από την covid-19 η 41χρονη εισήχθη για περαιτέρω νοσηλεία – παρακολούθηση στην Πνευμονολογική, γεγονός που γέμισε με χαρά και αισιοδοξία το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Η 41χρονη που είναι μητέρα τριών μικρών παιδιών δεν είχε υποκείμενο νόσημα, ωστόσο και σε αυτή ο κορωνοϊός έδειξε το σκληρό πρόσωπό του, αποδεικνύοντας πόσο επικίνδυνος είναι για κάθε άνθρωπο.

Η σημερινή εξέλιξη με την έξοδο της 41χρονης από τη ΜΕΘ αποτελεί ωστόσο μία «μικρή νίκη» στον «μεγάλο πόλεμο» της επιστήμης με τον νέο κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε το lamiareport.gr, ένας 90χρονος από τη Δυτική Φθιώτιδα έχανε τη μάχη με τον επικίνδυνο ιό στο Πέτρινο κτίριο στην Κλινική covid, ενώ δύο άλλοι συνάνθρωποί μας που νοσηλευόντουσαν εκεί χρειάστηκε να διασωληνωθούν και να εισαχθούν στη ΜΕΘ Κορωνοϊού του νοσοκομείου Λαμίας.

Πρόκειται για μία 79χρονη γυναίκα η οποία μάλιστα πρόσφατα έχασε τον σύζυγό της από το θανατηφόρο ιό και έναν 53χρονο ο οποίος ήταν θετικός από τα μέσα Δεκεμβρίου στον κορωνοϊό και μόλις το Σάββατο ζήτησε βοήθεια από το Νοσοκομείο. Εισήχθη αρχικά στο Πέτρινο και αξιολογήθηκε η διασωλήνωσή και η εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

Έτσι παρέμειναν μόνο δύο κλίνες κενές στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ η πίεση στο Πέτρινο εξακολουθεί να υφίσταται αν και αρνητικοποιήθηκε διψήφιος αριθμός νοσηλευόμενων, που αναμένεται να εξελιχθούν σε εξιτήρια.

Τέλος μία ακόμη θλιβερή είδηση ήρθε από το Νοσοκομείο Χαλκίδας με το θάνατο 46χρονης από την Καρδίτσα. Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν από τα τέλη Νοεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο της Εύβοιας, καθώς τότε δεν υπήρχε κενή κλίνη στη Θεσσαλία αλλά ούτε και στη Λαμία.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση