HomeHL-LifestyleΤα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ έχουν μεγαλώσει πολύ

Τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ έχουν μεγαλώσει πολύ

Δείτε πώς είναι σήμερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί να έχουν χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια, όμως όσο ήταν μαζί, δημιούργησαν μια μεγάλη οικογένεια με έξι παιδιά.

Τα τρία τα έχουν υιοθετήσει και τα άλλα τρία είναι βιολογικά τους παιδιά. Κάθε φορά που βρίσκονται στο πλευρό των διάσημων γονιών τους, οι Μάντοξ, Ζαχάρα, Σιλό, Παξ, Νοξ και Βίβιεν, κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας, με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά.

Τα έξι παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, με τον Μάντοξ να είναι το πρώτο παιδί των σταρ του Χόλιγουντ που έχει ενηλικιωθεί, καθώς σήμερα είναι 19 ετών.

Δείτε πώς τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, έχουν αλλάξει με την πάροδο των ετών.

Μάντοξ Τζολί Πιτ

Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 2001 σε τοπικό χωριό της Πνομ Πεν ως Ραθ Βίμπολ. Υιοθετήθηκε στις 10 Μαρτίου 2002 από την Αντζελίνα Τζολί και αργότερα και από τον Μπραντ Πιτ. Ο Μάντοξ είναι 19 ετών και φοιτά στο Πανεπιστήμιο Yonsei της Νότιας Κορέας, αν και αυτή την περίοδο, λόγω του κορωνοϊού παρακολουθεί τα μαθήματα από το σπίτι του, όπου μένει με τη μητέρα του, Αντζελίνα Τζολί.

Έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα με βιοχημεία, κορεάτικα και ρωσικά, ενώ η διαμονή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες σημαίνει ότι έχει δεθεί περισσότερο με τα αδέλφια του.

Ενώ είναι αφοσιωμένος στην Αντζελίνα Τζολί, ο Μάντοξ είχε μια δύσκολη σχέση με τον Μπραντ Πιτ, η οποία εξελίχθηκε σε κρίση κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους σε μια πτήση από τη Γαλλία. Πρόσφατα τα πράγματα σημείωσαν βελτίωση και ο Μπραντ Πιτ απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τον γιο του.

'Maleficent: Mistress of Evil' Japan Premiere
Μάντοξ Τζολί Πιτ / Φωτογραφία: Getty

Παξ Τζολί Πιτ

Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2003 στο Βιετνάμ ως Παμ Κουάνγκ Σανγκ. Υιοθετήθηκε στις 15 Μαρτίου 2007 από την Αντζελίνα Τζολί και ένα χρόνο μετά από τον Μπραντ Πιτ.

Ο Παξ θα είναι ο επόμενος που θα φτάσει στην ενηλικίωση, καθώς είναι 17 χρονών συνεχίζει την κατ’ οίκον εκπαίδευση, όπως τα αδέλφια του. Είναι ο πιο ντροπαλός από τα παιδιά και συνήθως εμφανίζεται μόνο στο κοινό στο κόκκινο χαλί για τις ταινίες της μητέρας του.

Angelina Jolie, Maddox Jolie-Pitt
Η Αντζελίνα Τζολί, με τον γιο της Παξ / Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Ζαχάρα Τζολί-Πιτ

Η Ζαχάρα γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2005 στην Αιθιοπία ως Γιεμσράχ. Υιοθετήθηκε στις 6 Ιουλίου 2005 από την Αντζελίνα Τζολί και λίγους μήνες αργότερα από τον Μπραντ Πιτ. Είναι 15 ετών και η Αντζελίνα Τζολί την υιοθέτησε όταν ήταν έξι μηνών.

Μιλώντας στο TIME με την ακτιβίστρια της Ουγκάντα για το κλίμα, Vanessa Nakate, η Αντζελίνα Τζολί, είπε για τη Ζαχάρα: «Έχω μάθει πολλά από αυτήν. Είναι η οικογένειά μου, αλλά είναι μια εξαιρετική Αφρικανή γυναίκα».

"Maleficent: Mistress Of Evil" European Premiere - Red Carpet Arrivals
Ζαχάρα Τζολί-Πιτ / Φωτογραφία: Getty

Σιλό Τζολί Πιτ

Η Σιλό γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 2006. Είναι βιολογική κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Εχει πολύ στενή σχέση με τη Ζαχάρα. Η 14χρονη Σιλό που μοιάζει πολύ στον πατέρα της, έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ, ενώ για τις εμφανίσεις της επιλέγει περισσότερο ανδρόγυνα look.

Της αρέσει να πηγαίνει για ψώνια μαζί με την αδερφή της Ζαχάρα και τη σταρ του Stranger Things, Μίλι Μπόμπι Μπράουν.

Angelina Jolie, Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt
Η Αντζελίνα Τζολί με τις κόρες της Σιλό (κέντρο) και Ζαχάρα (δεξιά) / Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Βίβιεν Τζολί Πιτ

Γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 2008 στη Νίκαια της Γαλλίας. Είναι βιολογική κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vivienne_joliepitt

Η Βίβιεν είναι φτυστή η μητέρα της, ενώ μοιάζει πολύ και στον δίδυμο αδερφό της, Νοξ. Έχει ήδη εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη παίζοντας στην ταινία Maleficent στο πλευρό της μητέρας της. Η 12χρονη Βίβιεν Τζολί Πιτ, αγαπά πολύ τα ζώα.

"Maleficent: Mistress Of Evil" European Premiere - Red Carpet Arrivals
Βίβιεν Τζολί Πιτ / Φωτογραφία: Getty

Νοξ Τζολί Πιτ

Γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 2008 στη Νίκαια της Γαλλίας. Είναι βιολογικός γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ.

Ενώ η δίδυμη αδελφή Βίβιεν, μοιάζει πολύ στην Αντζελίνα Τζολί, ο Νοξ μοιάζει περισσότερο στον πατέρα του. Ο φωτογραφικός φακός τον έχει εντοπίσει να πηγαίνει για ψώνια στο Λος Άντζελες, ενώ έχει συγκεντρώσει χρήματα για το Hope for Paws, πουλώντας λιχουδιές για σκύλους με τη δίδυμη αδερφή του.

"Maleficent: Mistress Of Evil" European Premiere - Red Carpet Arrivals

Νοξ Τζολί Πιτ / Φωτογραφία: Getty

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση