HomeHL-SportsΣτο πλευρό του Τζενάρο Γκατούζο o ΟΦΗ

Στο πλευρό του Τζενάρο Γκατούζο o ΟΦΗ

O πρώην τεχνικός του ΟΦΗ αντιμετωπίζει ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρώην τεχνικός της Κρητική ομάδας (και νυν της Νάπολι) αποκάλυψε μετά το παιχνίδι με την Τορίνο ότι πάσχει από μυασθένεια με τον ΟΦΗ να του συμπαρίσταται μέσω social media:

«”Έχω μια ασθένεια που ονομάζεται μυασθένεια, είναι δέκα χρόνια που υποφέρω, είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει αλλά θα περάσει… Αν πονάω; Ειλικρινά είναι δύσκολο ακόμη και το να στέκεσαι στα πόδια σου. Μόνο ένας τρελός όπως εγώ μπορεί να σταθεί στα πόδια του με αυτό το πρόβλημα!”

Κόουτς, μείνε δυνατός! Η οικογένεια του ΟΦΗ είναι πάντα δίπλα σου!»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τζενάρο Γκατούζο είχε διατελέσει προπονητής του ΟΦΗ την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 (παραιτήθηκε στα τέλη του 2014).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του που αποκάλυψαν το πρόβλημα υγείας:«Άκουσα φήμες ότι είμαι νεκρός, ότι έχω ένα μήνα ζωής. Έχω μια ασθένεια που ονομάζεται μυασθένεια, είναι δέκα χρόνια που υποφέρω, είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει αλλά θα περάσει… Αν πονάω;

Ειλικρινά είναι δύσκολο ακόμη και το να στέκεσαι στα πόδια σου. Μόνο ένας τρελός όπως εγώ μπορεί να σταθεί στα πόδια του με αυτό το πρόβλημα. Αλλά θέλω να είμαι πάντα σκληρός, πάντα εκεί. Υπάρχουν χειρότερα στη ζωή. Κάνω αυτό που μου αρέσει, αυτό που είναι η ζωή μου.

Και αν μία μέρα πάω, θέλω να γίνει όπως αρέσει σε μένα, εκεί όπου πέρασα μια ζωή, στο κέντρο του γηπέδου.

Και θέλω να πω στους νέους ότι η ζωή είναι ωραία και πρέπει να την αντιμετωπίζουμε χωρίς φόβο, χωρίς να κρυβόμαστε.»»Έχω μια ασθένεια που ονομάζεται μυασθένεια, είναι δέκα χρόνια που υποφέρω, είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει αλλά θα περάσει… Αν πονάω;

Ειλικρινά είναι δύσκολο ακόμη και το να στέκεσαι στα πόδια σου. Μόνο ένας τρελός όπως εγώ μπορεί να σταθεί στα πόδια του με αυτό το πρόβλημα»!

Κόουτς, μείνε δυνατός! Η οικογένεια του ΟΦΗ είναι πάντα δίπλα σου!

kkkkkkkkkkkkkkkk

Διαφήμιση
Διαφήμιση