HomeHL-LifestyleΗ εκπληκτική φωτό της οικογένειας Ρουβά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η εκπληκτική φωτό της οικογένειας Ρουβά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Με πιτζάμες, ο ένας πάνω στον άλλον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι μία από τις πιο λαμπερές και όμορφες οικογένειες και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που μια φωτογραφία τους ανεβαίνει στα κοινωνικά δίκτυα. Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μετράει 6 μέλη και πολλή χαρά.

Πέρα από τον Σάκη και την Κάτια, Η Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008), ο Αλέξανδρος (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), η Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και ο Απόλλωνας (γενν. 21 Απριλίου 2016) -που μοιάζουν εκπληκτικά με τους γονείς τους- είναι το κομμάτι που ολοκληρώνει το παζλ της ευτυχίας. Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό. «Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής.

Εν μέσω lockdown η οικογένεια Ρουβά γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τις πιτζάμες και τις φόρμες κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στη μέση ο Σάκης Ρουβάς, δίπλα του η Αναστασία με λευκά, πάνω της η Αριάδνη, ο Αλέξανδρος αριστερά και πίσω από τον Σάκη η Κάτια και ο βενιαμίν της οικογένειας, Απόλλωνας, είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε σήμερα στο ελληνικό Instagram.


«Άγιε Βασίλη, αυτά είναι τα δώρα που θέλω να έχω κάθε μέρα στη ζωή μου, για πάντα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο δημοφιλής τραγουδιστής.

bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση