HomeΚΡΗΤΗΠροσφυγή από τους ιδιοκτήτες ταξί για τα δρομολόγια λεωφορείων προς αεροδρόμιο!

Προσφυγή από τους ιδιοκτήτες ταξί για τα δρομολόγια λεωφορείων προς αεροδρόμιο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Προσφυγή κατά της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη για την έγκριση δρομολογίων λεωφορείων του ΚΤΕΛ από το Ρέθυμνο προς το αεροδρόμιο Χανίων και αντίστροφα, κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες ταξί των Χανίων.

Οι ιδιοκτήτες ταξί κατέθεσαν την προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ζητώντας να εξεταστεί η νομιμότητα της απόφασης του κ. Βουλγαράκη, ο οποίος έχει την αρμοδιότητα για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ταξιτζήδες των Χανίων είχαν εξαρχής αντιδράσει πριν ακόμα παρθεί η σχετική απόφαση, στο ενδεχόμενο να γίνονται αυτά τα δρομολόγια, υποστηρίζοντας ότι θα είναι πλήγμα για τη δουλειά τους και τονίζοντας πως δεν το επιτρέπει ο νόμος.

Μένει να εξετάσει το θέμα ο νέος Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Ροκαδάκης και να αποφασίσει σχετικά. Μέχρι τότε τα δρομολόγια θα γίνονται κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το αίτημα για δρομολόγηση λεωφορείων από και προς το αεροδρόμιο Χανίων ήταν χρόνιο αίτημα από τους φορείς του Ρεθύμνου για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

Μετά από συνεργασία και την πίεση που άσκησαν η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης με το Δήμο Ρεθύμνου, το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου και το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου Α.Ε., εγκρίθηκε το αίτημα και ξεκίνησαν τα απευθείας δρομολόγια.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ρέθυμνο – Αεροδρόμιο 04:30 το πρωί – 20:45 το βράδυ

Αεροδρόμιο – Ρέθυμνο 23:00

Η τιμή εισιτηρίου για απλή μετάβαση Ρέθυμνο-Αεροδρόμιο είναι 6,80 ευρώ.

Οι ώρες δρομολογίων ανταποκρίνονται με τα σημερινά δεδομένα αναχωρήσεων και αφίξεων του Αεροδρομίου Χανίων. Τυχόν τροποποίηση των αναχωρήσεων ή αφίξεων συνεπάγεται και αναπροσαρμογή των δρομολογίων.

Η επιστροφή από το αεροδρόμιο είναι ενδεικτική. Το λεωφορείο για Ρέθυμνο θα αναχωρεί μετά την άφιξη της βραδινής πτήσης.

 

goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση