HomeHL-SportsSuper League: Μας αποχαιρετά με πολλά γκολ το 2020

Super League: Μας αποχαιρετά με πολλά γκολ το 2020

Πολλά τα γκολ ως τώρα στο πρωτάθλημα της Super League με τον μέσο όρο να αγγίζει τα 2.5 γκολ ανά αγώνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά η επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας αναφέρει τα εξής: «Με 19 γκολ στους έξι τελευταίους αγώνες του 2020 και μέσο όρο πάνω από τρία γκολ ανά αγώνα, συνεχίστηκε η αύξηση της… παραγωγής τερμάτων στις πρόσφατες αγωνιστικές.

Με αυτά τα γκολ, ο μέσος όρος των φετινών ανά αγώνα αγγίζει τα 2,5, ελπίζοντας για ακόμα περισσότερα με πλουσιότερο θέαμα στο 2021 και το δεύτερο γύρο, αλλά και τα πέντε παιχνίδια που απομένουν από τον πρώτο.

Ήδη σε 86 αγώνες έχουν μπει 214 γκολ.

Από αυτά 110 έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι, με μικρό προβάδισμα από τα 104 των φιλοξενούμενων.

Αυτή η αύξηση τερμάτων μας έπαιξε και ένα… ωραίο παιχνίδι την περασμένη Κυριακή, όπου σε λίγες ώρες «μετρήσαμε» το 100ο γκολ εντός έδρας, το 200ο του πρωταθλήματος και το 100ο γκολ εκτός έδρας!

Και πιο συγκεκριμένα…

Ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ, ο Χιλάλ Σουντανί πέτυχε το 100ο γκολ για τις γηπεδούχους ομάδες στο πρωτάθλημα Super League και 198ο στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Πινακάς οκτώ λεπτά αργότερα ισοφάρισε για να πετύχει το 199ο γκολ στο πρωτάθλημα και το 99ο εκτός έδρας.

Και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά από επτά λεπτά πέτυχε το 200ο γκολ του πρωταθλήματος Super League.

Λίγες ώρες αργότερα, όταν ο Αϊτόρ του Παναθηναϊκού ισοφάριζε στην Τούμπα, πετύχαινε το 100ο γκολ για φιλοξενούμενες ομάδες.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχουμε την εμφάνιση του 2-2 οκτώ φορές και μόλις έξι του 0-0. Πέρσι σε όλη την κανονική περίοδο είχαμε συνολικά εννέα εμφανίσεις του 2-2 και πρόπερσι επτά σε όλη τη σεζόν!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση