HomeΚΡΗΤΗΑπολογούνται σήμερα οι βαρόνοι και τοκογλύφοι

Απολογούνται σήμερα οι βαρόνοι και τοκογλύφοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με βαριές ποινικές διώξεις στις πλάτες του πέρασαν σήμερα στις 10 το πρωί το κατώφλι του εισαγγελέα τα 10 μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν στο κέντρο του Ηρακλείου στο τομέα της διακίνησης ναρκωτικών αλλά και στην τοκογλυφία.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή Ασφάλειας Κρήτης ταξίαρχο Γιώργο Σκανδαλάκη οι αστυνομικές αρχές εξάρθρωσαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που απαριθμούσαν συνολικά 127 άτομα (δείτε εδώ)

Προχθές το μεσημέρι οι 10 συλληφθέντες πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος τους άσκησε βαριές ποινικές διώξεις που αφορούν:

διεύθυνση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη των κακουργημάτων της τοκογλυφίας και της εκβίασης, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που σχετίζεται με αυτά τα αδικήματα,

συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων περί ναρκωτικών,

διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ” εξακολούθηση,

διακίνηση ναρκωτικών κατά μονάς από κοινού και κατ” εξακολούθηση με την επιβαρυντική διάταξη που αφορά στην πρόθεση να προκαλέσει χρήση ναρκωτικών σε ανήλικο τον οποίο μεταχειρίστηκαν κατά την τέλεση των πράξεων αυτών,

απόπειρα εκβίασης κατ” εξακολούθηση, κατά συρροή και κατ” επάγγελμα, τοκογλυφία από κοινού κατ εξακολούθηση και κατ” επάγγελμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνήγορος των κατηγορουμένων κ. Δ. Βέρρας, εμφανίστηκε εκνευρισμένος προχθές στα δικαστήρια (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση