HomeHL-LifestyleΔούκισσα Νομικού: Η επιστροφή στο πλατό που της θύμισε τον Θέμο Αναστασιάδη

Δούκισσα Νομικού: Η επιστροφή στο πλατό που της θύμισε τον Θέμο Αναστασιάδη

Πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο για τη Δούκισσα Νομικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε!» η Δούκισσα Νομικού, η οποία αναφέρθηκε ακόμη στον ρόλο της ως μητέρα, στις δύσκολες στιγμές της φετινής χρονιάς, αλλά και στις προσδοκίες της για τη νέα χρονιά που έρχεται.

«Είναι τρία χρόνια που δεν κυκλοφορώ, είμαι μέσα στο σπίτι μου. Η πιο σπουδαία επιλογή ήταν η μητρότητα. Τα παιδάκια μου μεγαλώνουν, δεν είναι τόσο αγκιστρωμένα επάνω μου. Τα έχουμε ρυθμίσει όλα με τα γυρίσματα οπότε δεν θα λείπω πολλές ώρες. Αυτή η πρόταση ήρθε πολύ ξαφνικά. Το ένστικτό μου, η φωνούλα μέσα μου, μου είπε «ήρθε η στιγμή»» είπε η Δούκισσα Νομικού για το ξεκίνημα στη νέα της εκπομπή, που θα μεταδίδεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ μετά τον Νίκο Μουτσινά.

«Σήμερα είναι το πρώτο γύρισμα. Σε αυτό το πλατό το συγκεκριμένο, κάναμε τα δύο πρώτα χρόνια εκπομπή με τον Θέμο. Η εκπομπή λέγεται «Super Makeover». Τα νούμερα τα βλέπω, αλλά αυτή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή, απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και οι experts που είναι οι καλύτεροι που θα μπορούσαμε να έχουμε θα κάνουν και εκείνοι το καλύτερο δυνατό».

Για την χρονιά που πέρασε η Δούκισσα Νομικού είπε: «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο. Και για εμάς ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Ζοριστήκαμε πάρα πολύ. Όπως και ο άντρας μου είναι πολύ αισιόδοξος και πάντα στο τέλος καταφέρνει να χαμογελάει και εγώ αντλώ δύναμη από αυτόν. Μου έχουν λείψει οι αγκαλιές».

Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου του ΣΚΑΪ για το «Super Makeover» πρόκειται για μια εκπομπή μεταμορφώσεων με τα πιο εντυπωσιακά «πριν» και «μετά». Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού υποδέχεται, στο πιο stylish loft της πόλης, όλους όσοι είναι έτοιμοι για την αλλαγή που τους αξίζει.

Οι experts του Super Makeover είναι κορυφαία ονόματα στον χώρο τους: Ο Make up expert Παντελής Τουτουντζής συνεργάζεται με γνωστές εταιρίες καλλυντικών, πρακτορεία μοντέλων, σχεδιαστές μόδας και με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες σε μεγάλα events όπως η Eurovision. Η Fashion Stylist expert Έλενα Παπασταύρου έχει συνεργαστεί με γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, είναι διευθύντρια μόδας σε γνωστό περιοδικό, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη για την εικόνα των παρουσιαστών της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ.

Η Hair Stylist expert Σοφία Νομικού, έχει εργαστεί στον χώρο του Τύπου, της διαφήμισης, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ενώ συνεργάζεται με γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής. Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη, έχει πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος οικογένειας και ζεύγους και ως ψυχολόγος προσφέρει θεραπευτική στήριξη και εμψύχωση σε γνωστό κέντρο ιατρικής αισθητικής.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση