HomeΚΡΗΤΗΔωρεά κρέατος στους απόρους από τους… αστυνομικούς

Δωρεά κρέατος στους απόρους από τους… αστυνομικούς

Στο Λασίθι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεκατρείς τσάντες νωπού κρέατος δόθηκαν από τους αστυνομικούς υπαλλήλους του Λασιθιόυ στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αγίου Νικολάου προκειμένου να διατεθούν στους απόρους της περιοχής εν όψει των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων:

Σήμερα (23/12/2020) και περί ώρα 10:30 με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου παραδόθηκαν από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Σταύρο και τον Πρόεδρο της Ένωσης μας κ. ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιο, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου παρουσία του Αντιδημάρχου κ. ΧΑΡΙΤΑΚΗ Θωμά, δέκα τρεις τσάντες νωπού κρέατος που θα προοριστούν σε άπορες οικογένειες προκειμένου να καλυφθεί το οικογενειακό τους τραπέζι ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων. Η ανωτέρω ποσότητα κρέατος είναι ευγενική χορηγία επιχειρηματία, στοιχεία του οποίου δεν επιθυμεί να δοθούν στην δημοσιότητα.

Ευχόμαστε καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

astynomia

650 μάσκες στους αστυνομικούς του Λασιθίου

650 υφασμάτινες μάσκες δόθηκαν στους αστυνομικούς του Λασιθίου από εταιρία της περιοχής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων:

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική της χορηγία, την εταιρία ETANAΠ A.E. – SAMARIA και συγκεκριμένα τον κ. Αποστολάκη, που στάθηκαν αρωγοί των προσπαθειών της Ένωσής μας για κάλυψη αναγκών των Συναδέλφων μας.

Σήμερα μας απέστειλαν στα γραφεία της Ένωσης μας και μας δώρισαν εξακόσιες πενήντα (650) υφασμάτινες μάσκες που θα διανεμηθούν στα μέλη μας που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου. Τέτοιες πράξεις μόνο θαυμασμό αξίζουν και θερμά συγχαρητήρια απ’ όλους τους συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε που σας έχουμε δίπλα μας και στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας

Στελέχωση αστυνομικού τμήματος Νεάπολης

Το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης εντάχθηκε στις νεοϊδρυθείσες υπηρεσίες και πλέον έχει τη δυνατότητα να στελεχωθεί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ που με την πρόσφατη διαταγή του Αρχηγείου εντάχθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης στις Νεοϊδρυθείσες υπηρεσίες και δίνει την δυνατότητα να στελεχωθεί από Αστυνομικούς εκτός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου . Η απόφαση αυτή ικανοποιεί το αίτημα της Ένωσης μας  και απαλύνει τις ανησυχίες των Αστυνομικών που υπηρετούν στο νομό Λασιθίου.

 Τέλος θα θέλαμε με την παρούσα να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Ναυτιλίας και βουλευτή του Νομού Λασιθίου κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε την επιθυμία των συναδέλφων μας και θέση της Ένωσης μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση