HomeHL-CultureΣκοτ Σταπ: Υποδύεται τον Φρανκ Σινάτρα σε βιογραφική ταινία για τον Ρ. Ρίγκαν

Σκοτ Σταπ: Υποδύεται τον Φρανκ Σινάτρα σε βιογραφική ταινία για τον Ρ. Ρίγκαν

Ο Ντένις Κουέιντ θα υποδυθεί τον 40ο πρόεδρο των ΗΠΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Creed ως μπάντα έχουν τεράστιο κοινό, λόγω των heavy metal και rock τραγουδιών τους. Μία είδηση που αιφνιδίασε είναι ότι ο Σκοτ Σταπ, αρχηγός και τραγουδιστής του συγκροτήματος επιλέχθηκε να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Φρανκ Σινάτρα σε επερχόμενη ταινία για τη ζωή του Ρόναλντ Ρίγκαν.

Ο Σκοτ Σταπ θα κάνει το ντεμπούτο στον κινηματογράφο με τον ρόλο του Φρανκ Σινάτρα, του θρυλικού τραγουδιστή και ηθοποιού, ο οποίος το 1980 στήριξε δημόσια τον Ρόναλντ Ρίγκαν στην εκλογική μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ. Ο Φρανκ Σινάτρα είχε επίσης δωρίσει τέσσερα εκατομμύρια δολάρια στην εκστρατεία του Ρόναλντ Ρίγκαν, ο οποίος αργότερα απένειμε στον τραγουδιστή το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Στη βιογραφική ταινία τον Αμερικανό ηθοποιό, κυβερνήτη της Καλιφόρνια και 40ο πρόεδρο των ΗΠΑ θα υποδυθεί ο Ντένις Κουέιντ.

Η ταινία Reagan επανασυνδέει τον Ντένις Κουέιντ με τον σκηνοθέτη Σον ΜακΝαμάρα, οι οποίοι ήταν συμπρωταγωνιστές στο φιλμ του 2011 Soul Surfer που σκηνοθέτησε ο πρώτος. «Έχουμε την τιμή να έχουμε τον Σκοτ στο Reagan» ανέφερε ο ΜακΝαμάρα. «Ο Σκοτ είναι γνωστός για τις σπουδαίες, με πολύ ενέργεια ερμηνείες του, οπότε ενθουσιάστηκα που τον είδα να αλλάζει ταχύτητες για να ενσαρκώσει το συγκρατημένο χάρισμα του Σινάτρα».

Σε δήλωσή του στο Billboard, ο Σταπ είπε ότι ο Φρανκ Σινάτρα ήταν ψυχρός και κομψός τύπος και δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή του στην ταινία και εντυπωσιασμένος από την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και τη συνολική παραγωγή.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση