HomeHL-LifestyleΟ Λιούις Χάμιλτον μίλησε για τη μάχη του με τον κορωνοϊό

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για τη μάχη του με τον κορωνοϊό

Εχασε 4 κιλά και τη δύναμή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τον ύπουλο αλλά και ανεξήγητο τρόπο με τον οποίο χτυπά τον οργανισμό ο κορωνοϊός μίλησε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος εβδομάδες αφότου νόησε εξακολουθεί να νιώθει αδυναμία.

Ο 7 φορές πρωταθλητής της Formula 1 αποκάλυψε την Κυριακή ότι έχασε 6 κιλά τους τελευταίους δύο μήνες, 4 εκ των οποίων από τότε που μολύνθηκε με κορωνοϊό και εξακολουθεί να αισθάνεται μεγάλη αδυναμία. Ορκίστηκε φυσικά ότι θα εργαστεί σκληρά το επόμενο διάστημα για να ανακτήσει τη μυική μάζα που έχασε και να επανέλθει πλήρως.

lewis-hamilton-gimnastirio-covid

Σε ανάρτησή του στο Instagram τη Δευτέρα ο Λιούις Χάμιλτον, πόσταρε δύο φωτογραφίες του από το γυμναστήριο και έγραψε: «Έχω χάσει 6 κιλά τους τελευταίους δύο μήνες. Τέσσερα από τα οποία τα έχασα όταν κόλλησα κορωνοϊό. Εχω χάσει πολύ μυϊκή μάζα. Ξεκινώ χωρίς πολλές δυνάμεις, κάτι που δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό, αλλά είμαι αποφασισμένος να ανακτήσω τη δύναμή μου στο 100%. No pain, no gain».

hamilton-gimnastirio-me-roscoe

Ο Λιούις Χάμιλτον διεγνώσθη θετικός την 1η Δεκεμβρίου και έμεινε σε καραντίνα για 10 ημέρες. Ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 παραδέχθηκε ότι πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις, καθώς προσπαθούσε να ξεπεράσει τον κορωνοϊό. Λόγω του κορωνοϊού απουσίαζε από το γκραν πριν του Σεχίρ, επέστρεψε όμως στο κοκ πιτ της Mercedes για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος (που είχε ήδη κριθεί εβδομάδες νωρίτερα) στο Αμπου Ντάμπι. Στο Αμπου Ντάμπι τερμάτισε τρίτος, πίσω από τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull και τον ομόσταβλό του στη Μercedes Βάλτερι Μπότας, με τον ίδιο να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα ότι ένιωθε διαλυμμένος αλλά χαρούμενος που ζούσε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση