HomeΕΛΛΑΔΑΧρυσοχοΐδης: Θα εξειδικευτούν τα μέτρα για τις γιορτές -Χριστούγεννα με την Αστυνομία στους δρόμους

Χρυσοχοΐδης: Θα εξειδικευτούν τα μέτρα για τις γιορτές -Χριστούγεννα με την Αστυνομία στους δρόμους

«Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους δρόμους θα είναι η αστυνομία τις ημέρες των Χριστουγέννων, ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπογραμμίζοντας ότι τις επόμενες μέρες θα εξειδικευτούν τα νέα μέτρα.

Μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται κι άλλες περιοχές της χώρας όπου αν κριθεί αναγκαίο θα επιβληθούν μέτρα ανάλογα με αυτή της Δυτικής Αττικής. «Πράγματι παρακολουθούμε στενά με τους λοιμωξιολόγους την πορεία του ιού σε διάφορες περιοχές. Παρακολουθούμε κι άλλες περιοχές με πολύ μεγάλη προσοχή» είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης, τονίζοντας ότι ανάμεσα σε αυτές είναι η Μαγνησία.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης σημείωσε ότι δίνεται μεγάλη έμφαση στη Δυτική Αττική καθώς «θα είναι όλεθρος αν η Δυτική Αττική αρχίσει να πλημμυρίζει το Λεκανοπέδιο με κορωνοϊό» και πρόσθεσε ότι τα μέτρα λήφθηκαν γρήγορα, τα τεστ στην περιοχή είναι χιλιάδες και η Αστυνομία φυλάσσεις περιοχές που σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους έχουν πρόβλημα.

Χρυσοχοϊδης: Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι

Αναφορικά με τις μέρες των γιορτών, ο υπουργός Προστασίας τόνισε ότι αν δεν τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί, «την επόμενη μέρα θα έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας που θα είναι ολέθριο». Σημείωσε, παράλληλα, ότι για αυτό το λόγο «τις επόμενες μέρες θα εξειδικευτούν μέτρα, που θα περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και τη δυνατότητα να κάνουμε καταχρήσεις».

«Θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Αστυνομία στους δρόμους όπως ούτως ή άλλως γίνεται από τον Μάρτιο», είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης. «Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι προκειμένου να τηρούνται οι αποφάσεις οι οποίες τελικώς θα ληφθούν», κατέληξε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση