HomeHL-SportsΟ ΟΦΗ πάει για 10ο διαφορετικό συνδυασμό κεντρικών αμυντικών!

Ο ΟΦΗ πάει για 10ο διαφορετικό συνδυασμό κεντρικών αμυντικών!

Ο Βούρος είναι πιθανό να γίνει αύριο ο 3ος διαφορετικός παίκτης των Κρητικών που θα ξεκινήσει στη σεζόν στο δεξί άκρο της άμυνας και αυτόματα ίσως δούμε στα στόπερ για πρώτη φορά των τριάδα των Σελίμοβιτς, Βαφέα, Διαμάντη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ από την αρχή της σεζόν έχει μάθει να «ζει» με τις απουσίες του, αφού είναι μία ομάδα που ταλαιπωρείται αρκετά από τραυματισμούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι μυικοί.

Ενόψει του αγώνα με τον Αρη «έχασε» και τους Ουές, Γιαννούλη, ξέχωρα από τους Μαρινάκη, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί, Σακόρ, Βαζ, Σόουζα που παραμένουν εκτός από καιρό και ορισμένοι θα αργήσουν να επιστρέψουν.

Οι τελευταίες χρονικά απουσίες των Κρητικών θα επιφέρουν αναγκαστικές αλλαγές στα «μετόπισθεν», αφού ο μεν Γιαννούλης είναι εκ των βασικών στόπερ, ο δε Ουές «μόνιμος» στο δεξί άκρο.

Αυτόματα θα υπάρξει ντόμινο μετακινήσεων, αφού τραυματίας παραμένει ο Μαρινάκης και είναι πολύ πιθανό ο Βούρος να πάρει όλη την πλευρά στο 3-5-2 του Γιώργου Σίμου και να «φύγει» από τα στόπερ.

Εφόσον συμβεί αυτό στην τριάδα θα τον αναπληρώσει ο Βαφέας που θα πλαισιώσει τους Σελίμοβιτς, Διαμάντη και αυτόματα ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει στη σεζόν, μετά από μόλις 13 παιχνίδια, με 10ο διαφορετικό συνδυασμό κεντρικών αμυντικών και 3ο διαφορετικό δεξιό μπακ!

Στα στόπερ μέχρι στιγμής έχουμε δει τα εξής «δίδυμα» ή «τριάδες»:

*Με Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης στο «Γεντί Κουλέ» και στο Βόλο ήταν οι Γιαννούλης, Διαμάντης.

*Με Παναιτωλικό οι Γιαννούλης, Βούρος.

*Στην Τρίπολη οι Σελίμοβιτς, Διαμάντης.

*Στη Λαμία οι Γιαννούλης, Σελίμοβιτς, Διαμάντης.

*Με τον Ατρόμητο οι Γιαννούλης, Σελίμοβιτς, Βούρος.

*Στην Τούμπα οι Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Διαμάντης.

*Στο ΟΑΚΑ οι Λυμπεράκης, Διαμάντης, Βαφέας.

*Στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Διαμάντης

*Στο Αλκαζάρ οι Διαμάντης, Βούρος, Γιαννούλης.

Ως δεξιοί μπακ ξεκίνησαν οι εξής:
* Στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό και σε σχήμα 4-2-3-1 είχε ξεκινήσει ο Μαρινάκης.

*Εκτοτε στα υπόλοιπα ματς, είτε ως φουλ μπακ με τριάδα στα στόπερ είτε ως ακραίος οπισθοφύλακας με τετράδα στην άμυνα ήταν ο Ουές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση