HomeHL-SportsΌλα τα φώτα στο «Γεντί Κουλέ»

Όλα τα φώτα στο «Γεντί Κουλέ»

Ο Άρης έχει δύσκολη έξοδο στο Ηράκλειο κόντρα στον φορμαρισμένο ΟΦΗ, την ώρα που στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνη σε μάχη με φόντο την παραμονή στα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Απόλλωνα και θέλει να δώσει συνέχεια στο μίνι θετικό σερί που έχει χτίσει.

Τα «καναρίνια» συγκέντρωσαν τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς και ξέφυγαν από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας παρότι με 10 παίκτες κόντρα στον Βόλο.

Πρόβλημα στα μπακ για τον Δέλλα αφού εκτός είναι ο τιμωρημένος Τζανακάκης και ο τραυματίας Ντάλσιο, ενώ υπάρχουν και μακροχρόνιοι.

Ο Απόλλωνας από την πλευρά του ταξίδεψε στο Αγρίνιο με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν άμεσο αντίπαλο που έχει κοινό στόχο την παραμονή.

Την προηγούμενη αγωνιστική η «Ελαφρά Ταξιαρχία» το πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην ΑΕΚ αλλά ηττήθηκε με 4-3.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Παράσχο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αφού οι Μπεντινέλι και Φατιόν εξέτισαν και μπήκαν στην αποστολή.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Άρης δοκιμάζεται στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στο αιώνιο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σε ένα ματς επεισοδιακό για τις αποφάσεις της διαιτησίας, αλλά κυρίως για τα όσα ακολούθησαν με τις καταγγελίες περί προσπάθειας χρηματισμού του τερματοφύλακα της ομάδας, Μάριου Σιαμπάνη.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας κλείνοντας το 2020 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτός ο Κάτσε λόγω θλάσης, επιστρέφει ο Ρόουζ.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ δείχνει να βρίσκει τον κανονικό του εαυτό.

Οι Κρητικοί μετράνε τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς κι έχουν φτάσει κοντά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Γιαννούλης και Ουές τελικά δεν πρόλαβαν και έμειναν εκτός, επιστρέφει ο Τσιλιανίδης μετά από 6,5 μήνες απουσίας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Σάββατο (19/12)

17:15 Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης (NS1)

19:30 ΟΦΗ – Άρης (NS 2)

Διαφήμιση
Διαφήμιση