HomeHL-LifestyleΧώρισε η Τζίλιαν Αντερσον -Είχε σχέση με τον δημιουργό του «The Crown» Πίτερ Μόργκαν

Χώρισε η Τζίλιαν Αντερσον -Είχε σχέση με τον δημιουργό του «The Crown» Πίτερ Μόργκαν

Φιλικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χώρισαν, φιλικά, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης η Τζίλιαν Άντερσον και ο σύντροφός της συγγραφέας Πίτερ Μόργκαν που συνεργάστηκαν στην τελευταία σεζόν του «The Crown».

Η 52χρονη ηθοποιός και ο 57χρονος Μόργκαν ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια στον κόσμο της βρετανικής ψυχαγωγίας, αν και δεν μοιράστηκαν ποτέ το ίδιο σπίτι. Η Άντερσον κέρδισε αμέτρητα βραβεία για το ρόλο της ως πράκτορας του FBI, Dana Scully στο The X-Files και πιο πρόσφατα, αποθεώθηκε για το ρόλο της πρωθυπουργού της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ στην 4η σεζόν του «The Crown».

Ο Μόργκαν από την πλευρά του ήταν υποψήφιος για το σενάριο του στην ταινία του 2006 «The Queen» στην οποία η Έλεν Μίρεν υποδύθηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια για τις παραγωγές στα Frost/Nixon, The Audience και The Crown.

Σύμφωνα με την Daily Mail, και ήταν υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλο, αλά η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, ενώ οι εργασιακές υποχρεώσεις τους και η οικογενειακή τους κατάσταση καθώς και οι δύο είχαν παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, δεν τους βοηθούσε. Η Άντερσον έχει τρία παιδιά από δύο σχέσεις της, ενώ ο Μόργκαν έχει πέντε παιδιά από τον γάμο του με την Lila Schwarzenberg – που γεννήθηκε ως πριγκίπισσα Άννα Καρολίνα zu Schwarzenberg.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο, η Άντερσον αποκάλυψε ότι «θα ήταν το τέλος» της σχέσης της με τον σεναριογράφο, αν ποτέ μετακόμιζαν μαζί και ότι προτιμούσε να ζουν σε ξεχωριστά σπίτια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση