HomeΕΛΛΑΔΑΗ Washington Post κάνει θέμα τον Αντετοκούνμπο για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού

Η Washington Post κάνει θέμα τον Αντετοκούνμπο για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Washington Post αναδεικνύει τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην κυβερνητική καμπάνια για τα μέτρα ασφαλείας στη διάρκεια της πανδημίας.

Η αμερικανική εφημερίδα  αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο MVP του ΝΒΑ  μιλά στα ελληνικά λέγοντας πως «όλες οι νίκες ξεκινούν με άμυνα», ενώ τονίζει πως το εν λόγω βίντεο περιλαμβάνει φωτογραφίες του ίδιου και των αδελφών του που μεγάλωσαν σε μια γειτονιά της Αθήνας, τα Σεπόλια.

antetokoumpo-wp-9

Το σποτάκι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε σποτάκι της ελληνικής κυβέρνησης στέλνε το δικό του μήνυμα για τη «μάχη» των Ελλήνων κατά του κορωνοϊού, καλώντας τους  να «παίξουν άμυνα απέναντι στον αόρατο εχθρό», ώστε στο τέλος να αναδειχθούν «όλοι MVP!».


Το σποτ παρουσίασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας πως… «τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον Γιάννη Αντετούνμπο που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, “παίζουμε άμυνα” και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας».

eleftherostypos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση