HomeHL1-CultureΠέθανε ο ηθοποιός των ταινιών Star Wars, Jeremy Bulloch

Πέθανε ο ηθοποιός των ταινιών Star Wars, Jeremy Bulloch

Σε ηλικία 75 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Jeremy Bulloch ερμήνευε τον κυνηγό κεφαλών Boba Fett στην σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας Star Wars.

Ο ηθοποιός έφυγε στην ηλικία των 75 ετών λόγω επιπλοκών και ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, καθώς εδώ και χρόνια υπέφερε από Πάρκινσον.

Ο δημιουργός των ταινιών Star Wars, Τζορτζ Λούκας, σχολίασε την είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού λέγοντας: «Ως Bobba Fett, ο Bulloch ενσάρκωνε τον τέλειο συνδυασμό μυστηρίου και απειλής που απαιτούνταν για το ρόλο. Σαν άνθρωπος, υπήρξε ένας πραγματικός τζέντλεμαν, υποστηρίζοντας πάντα τις ταινίες και τους φαν τους, και είμαι φοβερά ευγνώμων για την συνεισφορά του στην σειρά και την κληρονομιά της».

Πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές του Bulloch απέτισαν επίσης φόρο τιμής στον ηθοποιό μέσω του Twitter.

Ο Mark Hamill, που ερμήνευσε τον κεντρικό ήρωα Luke Skywalker των ταινιών, έγραψε ότι ο Bulloch «ήταν ο απόλυτος Άγγλος τζέντλεμαν. Ένας έξοχος ηθοποιός, υπέροχη παρέα και φοβερά καλοσυνάτος απέναντι σε όποιον είχε την τύχη να τον γνωρίσει ή να δουλέψει μαζί του. Θα μου λείψει πολύ, αισθάνομαι ευγνώμων που τον γνώρισα».

O Billy Dee Williams, που κατείχε τον ρόλο του Lando Calrissian στις ταινίες, σχολίασε: «Σήμερα χάσαμε τον καλύτερο κεφαλοκυνηγό του γαλαξία».

Τον ηθοποιό τίμησε, τέλος, και ο «κληρονόμος» του ρόλου του Boba Fett στην ταινία του 2002 «Star Wars: Επεισόδιο 2- Η επίθεση των κλώνων», Daniel Logan, λέγοντας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα όσα μου έμαθες. Θα σε αγαπώ για πάντα. […] Είθε η Δύναμη να είναι πάντα μαζί σου».

eleftherostypos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση