HomePost ItΣτον… αέρα το νέο site και e-shop της Ηλιαχτίδας

Στον… αέρα το νέο site και e-shop της Ηλιαχτίδας

Δείτε το

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον… αέρα βρίσκεται το νέο site και e-shop του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος:

«Η Ηλιαχτίδα για αυτές τις διαφορετικές γιορτές ανανεώθηκε, έβαλε τα καλά της και είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί!

Επισκεφθείτε το νέο μας site στο https://www.iliahtida.org/gr ,ενημερωθείτε για το έργο και τις δράσεις μας και μάθετε  με ποιούς τρόπους  μπορείτε να συνδράμετε στην προσπάθεια μας να φωτίσουμε τις ζωές των μικρών ηρώων και των  οικογένειων  τους.

iliachtida_site

Παράλληλα, ακολουθώντας τις επιταγές της νέας ψηφιακής εποχής, εγκαινιάζουμε το νέο διαδικτυακό μας κατάστημα (e-shop) https://www.iliahtida.org//eshop/ από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε εξαιρετικά προϊόντα όπως είδη γραφείου, είδη για παιδιά, σχολικά και πολλά άλλα!

Ειδικά για την περίοδο των γιορτών  μπορείτε να προμηθευτείτε τα ημερολόγια  τις ατζέντες και τα γούρια μας για το 2021 https://www.iliahtida.org//eshop/index.php?route=product/category&path=65

τα οποία ετοιμάσαμε με ιδιαίτερη αγάπη, για  να  προσφέρετε κι αυτή τη χρονιά  δώρα που θα χαρίσουν μια ηλιαχτίδα σε κάθε παιδί σε όλο το νησί!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ  στην εταιρεία imonline https://www.imonline.gr/gr

και τον κύριο Μανώλη Βαρούχα  για την χορηγία κατασκευής του site και του e-shop και την άψογη συνεργασία, καθώς και τον επί χρόνια εθελοντή και φίλο του συλλόγου κο Γιώργο Ξηρογιάννη https://www.facebook.com/george.dryjohn/ για την προσφορά φωτογραφικού υλικού.

iliachtida_atzenta_2021

Υπηρεσία click away

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως όλα μας τα είδη μπορείτε να τα προμηθευτείτε με την υπηρεσία click away  από το γραφείο μας (Κόσμων 6, 2ος όροφος). Για την παραγγελία σας στείλτε e-mail στο  [email protected] αναγράφοντας   το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο σας και την παραγγελία σας για να την παραλάβετε γρήγορα και με ασφάλεια από το γραφείο μας.

Οι ώρες που θα λειτουργήσει το «click away» είναι καθημερινά 11.00 με 14.00 και απογεύματα 17.00-20.00.

iliachtida_imerologio_2021

Οι παραλαβές θα γίνονται τηρώντας όλους του υγειονομικούς κανονισμούς κατόπιν ραντεβού μέσα στο παραπάνω ωράριο,με ραντεβού κατόπιν συνεννόησης μαζί σας και για την προσέλευση σας θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το απαντητικό μήνυμα που θα σας αποστέλλεται με τα απαραίτητα στοιχεία αφού επικυρώσουμε το ραντεβού μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση