HomeHL-LifestyleΜάρω Κοντού: «Αμα ήθελα σύντροφο θα είχα… όλοι οι άνδρες δικοί σας»

Μάρω Κοντού: «Αμα ήθελα σύντροφο θα είχα… όλοι οι άνδρες δικοί σας»

Τι είπε σε συνέντευξή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια προσωπική εξομολόγηση η Μάρω Κοντού μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού και τα νέα δεδομένα στη ζωή της, τους άνδρες αλλά και τη μεγάλη κρίση στον καλλιτεχνικό χώρο και στο θέατρο.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του σινεμά, μιλώντας στην εφημερίδα «ΟΝ time» για την καραντίνα, είπε: «Εχω γίνει μια μικρή νοικοκυρά. Φτιάχνω συρτάρια, φτιάχνω ντουλάπες, μαγειρεύω, ασχολούμαι με τα λουλούδια μου, τις γλάστρες μου. Έχω χρόνο να κάνω πράγματα που δεν είχα κάνει εδώ και καιρό». Όσον αφορά στον κορωνοϊο και αν τον φοβάται, απάντησε αφοπλιστικά και ειλικρινά: «Όχι ιδιαιτέρως. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή φυλάγομαι, ίσως γιατί οι κινήσεις μου είναι μετρημένες. Δεν τον πολυφοβάμαι τον κορωνοϊο. Υπάρχει. Το ξέρω ότι υπάρχει, αλλά δεν θέλω να φοβηθώ, αποφεύγω να φοβηθώ και προσέχω».

Στη συνέχεια η Μάρω Κοντού, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, αν της λείπει κάποιος σύντροφος: «Όχι καλέ. Ποιος σύντροφος; Άμα ήθελα θα είχα. Με κανένα τρόπο. Ευχαριστώ πάρα πολύ, όλοι οι άνδρες δικοί σας. Εγώ τα έχω ζήσει όλα. Φτάνει, φτάνει πια».

Tέλος η Μάρω Κοντού δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις δυσκολίες που βιώνουν οι ηθοποιοί λόγω του κορωνοϊού: «Είναι πάρα πολύ άσχημο. Καθόλου δεν μου αρέσει, λυπάμαι, στενοχωριέμαι, αλλά τι να κάνουμε; Είμαστε μέσα στο γενικό παγκόσμιο πρόβλημα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση