HomeHL-LifestyleThe Crown: Η Εμα Κόριν απαντά στον αδελφό της Νταϊάνα

The Crown: Η Εμα Κόριν απαντά στον αδελφό της Νταϊάνα

«Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για δραματοποιημένη εκδοχή των γεγονότων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Έμα Κόριν δεν θεωρεί απαραίτητη την επισήμανση «προϊόν μυθοπλασίας» πριν από τα επεισόδια της σειράς The Crown, όπως ζητούν η οικογένεια της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η βρετανική κυβέρνηση.

Η Εμα Κόριν, η ηθοποιός που μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα Νταϊάνα για το «The Crown», τοποθετείται στη συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την πιστή ή όχι απόδοση των γεγονότων στη σειρά του Netflix.

Για την πρωταγωνίστρια του «The Crown» δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σήμανση πως η σειρά αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Θυμίζουμε πως κάτι τέτοιο είχε ζητήσει αρχικά ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, ενώ για το θέμα απέστειλε επιστολή στο Netflix ο Βρετανός υπουργός Πολιτισμού, Όλιβερ Ντόουντεν.

Η άποψη της Εμα Κόριν για το «The Crown»

«Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για δραματοποιημένη εκδοχή των γεγονότων» σημειώνει η ηθοποιός του «The Crown» στο αμερικανικό περιοδικό «Variety». «Πρόκειται για μυθοπλασία, με τον ίδιο τρόπο που οι πολίτες δεν συγχέουν τη σειρά »Succession» με όσα πραγματικά συνέβησαν στους Μέρντοχ (αναφέρεται στον κροίσο των ΜΜΕ)», είπε η Έμα Κόριν.

Σε κάθε περίπτωση, η ηθοποιός που ενσαρκώνει στο «The Crown» την πριγκίπισσα Νταϊάνα μοιάζει να κατανοεί την αγωνία της οικογένειας, αλλά και της βρετανικής κυβέρνησης. «Αντιλαμβάνομαι πως η έκκληση γίνεται για λόγους ευαισθησίας και προστατευτισμού της βασιλικής οικογένειας και της Νταϊάνα», λέει η Εμα Κόριν.

Ενστάσεις και για την αποτύπωση της Θάτσερ στο «The Crown»

Μετά την κυκλοφορία του 4ου κύκλου του «The Crown», ενστάσεις ως προς την ακρίβεια των γεγονότων εξέφρασε και ο βιογράφος της Σιδηράς Κυρίας, καθώς στη σειρά του Netflix ξεδιπλώνεται και η πορεία της Μάργκαρετ Θάτσερ στην πρωθυπουργία.

Η γνώριμή μας από ένα εντελώς άλλο είδος μυθοπλασίας, Τζίλιαν Άντερσον, μίλησε πρόσφατα για τον τρομακτικό και συνάμα συναρπαστικό ρόλο που της ανατέθηκε για το «The Crown». Πριν ακόμη κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν, οι εικόνες της μεταμόρφωσης της ηθοποιού σε Σιδηρά Κυρία είχαν προκαλέσει αίσθηση.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση