HomeHL-CultureΤομ Κρουζ: Έξαλλος με μέλη του συνεργείου που δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας

Τομ Κρουζ: Έξαλλος με μέλη του συνεργείου που δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας

Κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του Mission Impossible 7

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα φύγετε αμέσως. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις», ακούγεται να λέει ο Τομ Κρουζ απευθυνόμενος σε μέλη του συνεργείου του, σε ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο δημοσίευσε η Sun.

Το ξέσπασμα του 58χρονου ηθοποιού ήταν δικαιολογημένο, καθώς ο ίδιος διαπίστωσε παραβίαση των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mission: Impossible 7», τα οποία συνεχίζονται στο Λονδίνο.

Ο ηθοποιός ούρλιαζε και απείλησε ευθέως με απόλυση όσους δεν τηρούν στο ακέραιο τα μέτρα. Το οργισμένο ξέσπασμα του πρωταγωνιστή και παραγωγού της ταινίας έγινε μπροστά σε 50 μέλη του συνεργείου, σύμφωνα με τη Sun, η οποία δημοσιοποίησε και το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο.

«Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ’ εμάς. Επειδή πιστεύουν σ’ εμάς και σ’ αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες. Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν οι συγγνώμες σας φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους», ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει ο Κρουζ.

Η αυθεντικότητα του ηχητικού επιβεβαιώθηκε από δύο πηγές, σύμφωνα με τους New York Times. Η μία από τις πηγές εξήγησε ότι ο ηθοποιός εξοργίστηκε όταν είδε δύο μέλη του συνεργείου να στέκονται μαζί μπροστά σε μία οθόνη υπολογιστή, παραβιάζοντας τον κανόνα για την τήρηση αποστάσεων στα γυρίσματα.

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς συνέβη αυτό, αλλά προφανώς κάποια στιγμή μέσα στο Δεκέμβριο. «Με αυτή τη σκέψη κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της γαμ@μένης βιομηχανίας», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός. «Δεν θα σταματήσουμε αυτήν την ταινία. Είναι κατανοητό; Αν το ξαναδώ, φύγατε», ξεκαθάρισε στα μέλη του συνεργείου του.

«Καταλαβαίνετε την ευθύνη που έχετε;», τους ρώτησε και συνέχισε, πάντα φωνάζοντας: «Αν σταματήσουμε, αυτό θα κοστίσει τις δουλειές ανθρώπων, το σπίτι τους, την οικογένειά τους. Αυτό συμβαίνει».

Τα γυρίσματα της ταινίας είχαν σταματήσει στη Βενετία τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ιταλία και ξεκίνησαν ξανά το Σεπτέμβριο. Από τότε έχουν γίνει γυρίσματα στην Ιταλία, τη Νορβηγία και τη Βρετανία, σύμφωνα με το Reuters. Η παραγωγή σταμάτησε ξανά τον Οκτώβριο, όταν 12 μέλη του συνεργείου στα γυρίσματα στην Ιταλία βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, σύμφωνα με το Variety.

Από τότε που το συνεργείο επέστρεψε στη Βρετανία, πριν περίπου δύο εβδομάδες, ο Τομ Κρουζ είναι πλέον αποφασισμένος να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις, καθώς -ως παραγωγός- γνωρίζει ότι αυτό μπορεί πλέον να κρίνει το μέλλον της ταινίας.

«Κάνει καθημερινά γύρους για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν σωστά, ότι ο κόσμος εργάζεται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια. Όλοι φορούν μάσκες, οπότε σε αυτήν την περίπτωση το πρόβλημα ήταν απλά ότι στέκονταν ο ένας πολύ κοντά στον άλλον. Δεν ξέρουμε αν αυτά τα άτομα είχαν παραβιάσει ξανά τους κανονισμούς. Μπορεί να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη, όμως ο Τομ έχει τα μάτια του ανοιχτά», λεει πηγή από την παραγωγή της ταινίας στην Sun.

Το ξέσπασμα του ηθοποιού προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στο Twitter, με πολλούς χρήστες να του δίνουν συγχαρητήρια και κάποιους άλλους να τον χαρακτηρίζουν υπερβολικό.

cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση