HomeHL-LifestyleSurvivor: Αυτοί είναι οι «διάσημοι» που υπογράφουν για το ριάλιτι

Survivor: Αυτοί είναι οι «διάσημοι» που υπογράφουν για το ριάλιτι

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα παρουσιάζει φέτος το «Survivor»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Survivor επιστρέφει με το νέο έτος στις οθόνες μας, στην κλασική του εκδοχή με διασήμους και μαχητές και η παραγωγή του ΣΚΑΪ βρίσκεται στην τελική ευθεία για το ποιοι θα μπουν στο ριάλιτι και θα ταξιδέψουν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα παρουσιάζει φέτος το «Survivor» λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα.

Για την παρουσίαση του ριάλιτι ακούγεται έντονα το όνομα του Γιώργου Λιανού, ο οποίος όμως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» ότι έκανε Covid τεστ, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει και άρα εκκρεμεί η επίσημη τοποθέτηση της παραγωγής για το ποιος τελικά θα παρουσιάσει το ριάλιτι Survivor.

Τα πρόσωπα που αναφέρθηκαν από το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου ότι βρίσκονται σε συζητήσεις για να ενταχθούν στην ομάδα των «Διάσημων» οι: Αγγελική Λάμπρη, Κάτια Ταραμπάνκο, Θωμαής Απέργη, Ελευθερία Ελευθερίου, Έλενα Γαλίφα, Ανθή Σαλακούδη. Αναφορικά με τους άνδρες ακούστηκαν τα ονόματα των: Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλλίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Iωάννης Μελισσανίδης, Αλέξης Παππάς, Μιχάλης Αρναούτης, Γιώργος Κοψίδας – ενώ αναφέρθηκε και το όνομα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι (για τους μαχητές).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση