HomeHL-LifestyleΟ Τανιμανίδης φεύγει, ο Ρουβάς έρχεται, ο Μικρούτσικος «φλερτάρει» ελεύθερα

Ο Τανιμανίδης φεύγει, ο Ρουβάς έρχεται, ο Μικρούτσικος «φλερτάρει» ελεύθερα

Τυφώνας εξελίξεων και ανακατατάξεων στην τηλεόραση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μία ανάρτηση του στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης απλά επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνώριζαν. Πως δεν θα είναι πλέον ο παρουσιαστής του «Survivor» καθώς η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, κυοφορεί δίδυμα και δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας αλλά ούτε κι εκείνος μπορεί να την αφήσει μόνη της.

Παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έχει δώσει εξετάσεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και τα έχει πάει πολύ καλά. Αλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες, σε έρευνα που δρομολόγησε ο σταθμός ο Λιανός βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, κάτι που κάνει ακόμη πιο ασφαλή την συγκεκριμένη επιλογή.

Η αναχώρηση του παρουσιαστή από την Ελλάδα για τον Αγιο Δομίνικο θα γίνει οριστικά την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και θα ακολουθήσουν οι αποστολές των Διασήμων και των Μαχητών. Τα ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής είναι Αγγελική Λάμπρη, Τριαντάφυλλος, Θωμαή Απέργη, Κάτια Ταραμπανκό, Ελενα Γαλύφα ενώ αρνητική ήταν η απάντηση της Ιωάννας Τούνη και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου παρά την μεγάλη προσπάθεια της Acun Medya να τις πείσει να πάρουν μέρος.

Όπως συνηθίζεται, με κάθε αποχώρηση στην ελληνική τηλεόραση, η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Σάκη Τανιμανίδη να συζητά με όλα τα κανάλια και κυρίως με τον Alpha για την παρουσίαση ενός νέου ριάλιτι με ζευγάρια, κάτι που ωστόσο ο σταθμός δεν επιβεβαιώνει, καθώς δεν έχει γίνει ποτέ συνάντηση των στελεχών του σταθμού μαζί του.

Σε ό,τι αφορά το νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ «House of fame», την παρουσίαση, όπως όλα δείχνουν, αναλαμβάνει ο Σάκης Ρουβάς ενώ στην κριτική επιτροπή κλειδώνουν οι Φοίβος, Γιώργος Αρσενάκος, Καίτη Γαρμπή και Πλούταρχος.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στο έτερο πρόγραμμα που θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού. Η κριτική επιτροπή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι ο Παντελής Τουτουνζής, η Σοφία Νομικού και η Ελενα Παπασταύρου ενώ σε όλη την διάρκεια της προβολής του θα υπάρχουν γκεστ από τον χώρο της μόδας.

Δεν υπάρχει πρόταση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο ή τον Σάκη Τανιμανίδη για την παρουσίαση της «Φάρμας» του ΑΝΤ1 μέχρι στιγμής, παρά τα όσα ακούγονται και η θέση προς το παρόν μένει κενή… Αντιθέτως, τις παλιές «Κόντρες» θα αναλάβει να παρουσιάσει ο Μάρκος Σεφερλής.

Αυτό πάντως που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι η συζήτηση που έχει ανοίξει και αφορά την συνέχιση των «Αγριων Μελισσών» στον ΑΝΤ1 για τρίτη χρονιά. Παρά την αρχική απόφαση του σταθμού, τελικά τόσο ο παραγωγός όσο και τα στελέχη του καναλιού επιθυμούν την συνέχιση της πιο επιτυχημένης σειράς του καναλιού, η οποία καθημερινά καταγράφει ρεκόρ τηλεθέασης σε όλα τα κοινά.

Γρίφο για την συνέχεια της σεζόν αποτελεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει δεχτεί πρόταση προκειμένου να αναλάβει ένα ρόλο ειδικό στο ριάλιτι «House of fame», που θα έχει να κάνει με αυτό που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά να κάνει. Να επικοινωνεί καλά με τους παίκτες και να τους προσεγγίζει έτσι ώστε να μπορεί να αναδεικνύει αυτό που είναι και σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Προτάσεις φυσικά δέχεται και από άλλα κανάλια, ωστόσο οι δεσμοί του με το κανάλι του Νέου Φαλήρου είναι πολύ ισχυροί.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση