HomeHL-LifestyleSurvivor: Το βέτο του Ατζούν αλλάζει τα πάντα στον ΣΚΑΪ

Survivor: Το βέτο του Ατζούν αλλάζει τα πάντα στον ΣΚΑΪ

Αλλάζουν τα επεισόδια των «8 Λέξεων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Survivor έρχεται λίαν συντόμως με τον νέο του κύκλο και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αναμένεται να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις του ΣΚΑΪ με τους δημιουργούς των «8 Λέξεων» ενόψει Survivor που θα καταλάβει μεγάλο μέρος της prime time.

Τόσο οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ όσο και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, που έθεσε βέτο για τη ζώνη μετάδοσης, επιθυμούν το Survivor να μεταδίδεται στην καρδιά της prime time και όχι στις 23:00 όπως το Big Brother, γεγονός που επηρεάζει τις «8 Λέξεις». Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με τους δημιουργούς της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλη Νικολάου, για τις αλλαγές στον προγραμματισμό και, όπως φαίνεται, η λύση βρέθηκε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews, τα δίωρα επεισόδια των «8 Λέξεων» θα μειωθούν σε διάρκεια και θα ολοκληρώνονται στις 22:15 – 22:30, ώστε στη συνέχεια να ακολουθεί το Survivor, αλλά θα αυξηθούν οι ημέρες μετάδοσης. Από τον Ιανουάριο, η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου γίνεται καθημερινή, με ένα επιπλέον επεισόδιο κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Παράλληλα, το κανάλι του Φαλήρου συζητά με την ομάδα των «8 Λέξεων» να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και για την προσεχή σεζόν, με ανοιχτό, μάλιστα, το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε τρίτο κύκλο και όχι με νέο σίριαλ.

topontiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση