HomeHL-LifestyleΤο απολογητικό σημείωμα της Μέριλιν Μονρόε στον σύζυγό της

Το απολογητικό σημείωμα της Μέριλιν Μονρόε στον σύζυγό της

Το είχε πάντα στο πορτοφόλι του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πόσο ταραχώδης ήταν η σχέση της Μέριλιν Μονρόε και του Τζο ΝτιΜάτζιο; Τόσο ταραχώδης που ο παίκτης του μπέιζμπολ είχε πάντα μαζί του, στο πορτοφόλι του, ένα απολογητικό σημείωμα της τραγουδίστριας.

Το περίεργο αυτό σημείωμα – το οποίο είχε γράψει η διάσημη ηθοποιός σε μια απόδειξη στεγνοκαθαριστηρίου – αναμένεται να βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Christie’s. Και αναφέρει: «Αγαπητέ Τζο, ξέρω ότι έκανα λάθος, Ενήργησα με αυτό τον τρόπο και είπα πράγματα επειδή ήμουν πληγωμένη – όχι επειδή τα εννοούσα – και ήταν βλακεία μου να πληγωθώ διότι δεν υπήρχε κάποιος λόγος , στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κανένας λόγος».

merilyn-monroe-simeioma

Ο Τζο ΝτιΜάτζιο κρατούσε πάντα στο πορτοφόλι την «συγνώμη» της Μέριλιν Μονρόε, σε σημείο που το γράμμα σκίστηκε σε 4 κομμάτια.

Η Μέριλιν Μονρόε, που ήταν παντρεμένη με τον Τζο ΝτιΜάτζιο για έναν μήνα το 1954, κλείνει: «Σε παρακαλώ, δέξου την συγνώμη μου και μην, μην, μην, μην μην θυμώνεις με το μωρό σου – σε αγαπάει. Με αγάπη, η (παντοτινή) γυναίκα σου, κυρία. Τζο ΝτιΜάτζιο».

Αναμένεται να πιάσει από 50.000 – 100.000 δολάρια

Σύμφωνα με τον οίκο Christie’s, ο παίκτης του μπέιζμπολ κρατούσε το συγκεκριμένο σημείωμα στο πορτοφόλι του για τόσο πολύ καιρό που χωρίστηκε σε τέσσερα κομμάτια. Το σημείωμα, που θα βγει σε δημοπρασία, αναμένεται να πιάσει από 50.000 έως 100.000 δολάρια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση