HomeHL-LifestyleΟ Γιάννης Μπέζος εξηγεί σε ποιους αναφερόταν όταν δήλωσε ότι δεν του αρέσει να συνομιλεί με «ηλίθιους»

Ο Γιάννης Μπέζος εξηγεί σε ποιους αναφερόταν όταν δήλωσε ότι δεν του αρέσει να συνομιλεί με «ηλίθιους»

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Direct»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Direct» του Alpha το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για την υποκριτική, για παλαιότερες δηλώσεις του που έχουν δεχθεί έντονη κριτική αλλά και την κόρη του, Ηρώ.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος τόνισε πως «Είμαι βέβαιος ότι δίνω αρκετό έως πολύ χώρο στα νέα παιδιά αλλά επιλεκτικά. Κυρίως στην τηλεόραση είναι μεγαλύτερο το πεδίο που μπορείς να βοηθήσεις, να μπούνε κάποιοι άνθρωποι στον στίβο αυτόν και να προχωρήσουν».

Μιλώντας για παλαιότερες δηλώσεις του που συζητήθηκαν πολύ, ο Γιάννης Μπέζος, είπε: «Το πιο ακραίο ίσως που έχω κάνει είναι πως είχα κάνει μια δήλωση κάποτε ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά, ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι» είπε και πρόσθεσε: «Πάντα σκέφτομαι πριν μιλήσω».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την κόρη του Ηρώ που έχει ακολουθήσει τα χνάρια του στην υποκριτική: «Η κόρη μου έχει μια μεγάλη διαδρομή. Δεν έχει να πάρει κάτι από εμένα εκτός από το επίθετο. Στην αρχή της ήταν λίγο βάρος αυτό αλλά πλέον το έχει ξεπεράσει…Μιλάμε, δεν τα αναλύουμε όλα όμως πολύ. Με τα παιδιά δεν πρέπει να είσαι φίλος, είσαι γονιός. Συμβουλές δε δίνω ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου, δε μας αρέσουν οι συμβουλές ούτε στα παιδιά αρέσουν τις βαριούνται» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου:

https://www.youtube.com/watch?v=WcqeMMab-v8&feature=emb_logo
«Είμαι βέβαιος ότι δίνω αρκετό έως πολύ χώρο στα νέα παιδιά αλλά επιλεκτικά»

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση