HomeHL-GreeceΝεκρός άνδρας από πυρά αγνώστων – Συμβόλαιο θανάτου και ξεκαθάρισμα «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Νεκρός άνδρας από πυρά αγνώστων – Συμβόλαιο θανάτου και ξεκαθάρισμα «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Μέλος του συνδικάτου εγκλήματος το θύμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συμβόλαιο θανάτου που εντάσσεται στο «ξεκαθάρισμα» που γίνεται τελευταία στον σκοτεινό κόσμο της ελληνικής μαφίας, βλέπουν οι αρχές για τη δολοφονία του 56χρονου Δ.Κ. στα Βριλήσσια.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γίνει 20 περίπου δολοφονίες και αρκετές απόπειρες δολοφονίας ανθρώπων της νύχτας.

nekros-vrilissia

Η άγρια δολοφονία συνέβη λίγο μετά τις 15:35, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά άνδρα που βρισκόταν εντός αυτοκινήτου.

Ðõñïâïëéóìïß ìå Ýíáí íåêñü Üíäñá óôá ÂñéëÞóóéá, ôçí ÔåôÜñôç 9 Äåêåìâñßïõ 2020. Óýìöùíá ìå ôéò ðñþôåò ðëçñïöïñßåò, ïé äñÜóôåò ðõñïâüëçóáí ôï èýìá åíþ âñéóêüôáí óôï áõôïêßíçôü ôïõ, åíþ Ýðåéôá Ýêáøáí ôï ü÷çìá äéáöõãÞò. (EUROKINISSI/ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ)

Οι δράστες γάζωσαν το θύμα μέσα από μια BMW, την οποία στη συνέχεια έκαψαν στο Πάτημα Χαλανδρίου και από εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, διέφυγαν με ένα Mini Cooper. Το θύμα – παλαιός γνώριμος των αρχών επί 3 δεκαετίες – δέχθηκε πάνω από 10 σφαίρες από αυτόματο όπλο τύπου καλάσνικοφ, ενώ οι δράστες του έδωσαν και χαριστική βολή. Ο 56χρονος Δ.Κ. φέρεται να είχε μαζί του πιστόλι, το οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Οι αρχές εξετάζουν όλες της πρόσφατες περιπτώσεις που σχετίζονται με το χώρο της νύχτας και ιδίως την πρόσφατη δολοφονία του 50χρονου επιχειρηματία Δ.Μ. στο Χαϊδάρι, αλλά και δύο απόπειρες δολοφονίας στη Βούλα και στην Ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά.

vrilissia-purovolismoi-thyma-ptwma

Ο δολοφονηθείς είχε εμπλοκή στη δικογραφία της ΕΥΠ η οποία διερευνάται ήδη από τις εισαγγελικές Αρχές, όπως και ο επίσης δολοφονημένος στο Χαϊδάρι, Δ.Μ. Το θύμα, είχε εξεταστεί πρόσφατα για την υπόθεση της δικογραφίας της ΕΥΠ και φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, επικαλούμενος ότι η όποια εμπλοκή του με την παρανομία ήταν πριν από δύο δεκαετίες και ότι πλέον ασχολείται με επιχειρήσεις τουριστικών ειδών.

Είχε χρηματίσει παλαιότερα εκτελεστής του λεγόμενου «συνδικάτου εγκλήματος» ενώ στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε εκβιασμούς και ληστείες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση