HomeHL-9Απατεώνας υπόσχεται σε επιχειρηματίες συμμετοχή σε εκθέσεις

Απατεώνας υπόσχεται σε επιχειρηματίες συμμετοχή σε εκθέσεις

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου εφιστά την προσοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμα υπόθεση απάτης αποκάλυψε το Επιμελητήριο Ηρακλείου καθώς επιτήδειοι επιχειρούν να εξαπατήσουν επιχειρηματίες.

Οι δράστες έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με διάφορα μέλη του Επιμελητηρίου και τους τάζουν συμμετοχή σε εκθέσεις στο εξωτερικό.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου:

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του ότι ουδεμία σχέση έχει με άτομο, το οποίο επικοινωνεί με επιχειρηματίες του Ηρακλείου και υπόσχεται συμμετοχή σε εκθέσεις προϊόντων και Β2Β συναντήσεις στο εξωτερικό με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες στους τομείς των εξαγωγών, των επενδύσεων, των ακινήτων και του τουρισμού ζητώντας, παράλληλα, λογότυπο, φωτογραφίες και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας έναντι του ποσού των 180Χ24%ΦΠΑ.

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου έχουν περιέλθει αντίστοιχες καταγγελίες επιχειρηματιών, με τους οποίους επικοινώνησε μέσω e-mail αλλά και τηλεφωνικώς και ανέφερε ψευδώς, ότι ενεργεί εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Ηρακλείου, ενημερώνει τακτικά τα μέλη του για όλες τις εκθέσεις που διοργανώνουν αξιόπιστοι φορείς και καλεί όσους χρειάζονται επιπλέον πληροφορίες για εκθέσεις, Β2Β συναντήσεις και άλλες δραστηριότητες να επικοινωνεί με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης, κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034, [email protected].

Διαφήμιση
Διαφήμιση