HomeΚΡΗΤΗΕκδηλώσεις Περιφέρειας για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821

Εκδηλώσεις Περιφέρειας για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821

Στις αρχές του καλοκαιριού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, συνάντηση με αντικείμενο το συντονισμό της εναρκτήριας εκδήλωσης των δράσεων και εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κρήτης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, που θα πραγματοποιηθεί στην Θυμιανή Παναγιά στα Σφακιά, τόπο κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στην Κρήτη, στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Δήμαρχος Σφακίων ενημέρωσε για την πρόοδο των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης για το Μνημείο και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου στη Θυμιανή Παναγία, ενώ στη συνέχεια συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, το πρόγραμμά της, τον προγραμματισμό και καταμερισμό εργασιών προκειμένου το σημαντικό αυτό γεγονός να αποδοθεί και να προβληθεί με τον βέλτιστο τρόπο.

Στη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης Απασχόλησης και Νέας Γενιάς κ. Έφη Κουτεντάκη, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Αποδήμου Ελληνισμού κ. Κων/νος Φασουλάκης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων κ. Σοφία Μαλανδράκη Κρασουδάκη, ο Δημάρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης και οι κ.κ. Ανδρέας Μανουσέλης, Νικολάους Αθητάκης και Ευτύχιος Κοπασάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση