HomeΚΡΗΤΗΓιάννης Πλακιωτάκης: «Πείτε στους φίλους μου να μην ανησυχούν»

Γιάννης Πλακιωτάκης: «Πείτε στους φίλους μου να μην ανησυχούν»

Το μήνυμα που στέλνει από τον Ευαγγελισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

«Πείτε στους φίλους μου να μην ανησυχούν, είμαι καλά και θα είμαι σύντομα κοντά τους», είναι το μήνυμα που στέλνει από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Μιχάλη Ατσαλάκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Λασιθιώτης βουλευτής έχει γίνει αποδέκτης χιλιάδων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων συμπαράστασης και ευχών τις τελευταίες μέρες. Ειδικά το τελευταίο διήμερο έχουν πυκνώσει τόσο τα μηνύματα για την γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του και την επαναφορά στην ενεργό δράση, δεδομένου ότι υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα στον τύπο με αντικρουόμενες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του υπουργού δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν διασωληνωμένο στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και σε κρίσιμη κατάσταση για την υγεία του. Οι θεράποντες ιατροί αναγνωρίζοντας το χρονικό στάδιο της νόσου (κλιμακώνονται τα συμπτώματα την έβδομη μέρα) και αξιολογώντας το γεγονός της μείωσης του οξυγόνου που προκαλεί ο κορονοϊός στο διάστημα αυτό στους περισσότερους ασθενείς, θέλησαν να βοηθήσουν την οξυγόνωση του ασθενούς με την αντίστοιχη συσκευή και κάψουλα οξυγόνου.

Ο ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία σε διάφορες στιγμές με στενούς του συνεργάτες, είναι ευδιάθετος και ήρεμος, αλλά, όπως είναι κατανοητό, οι γιατροί επισημαίνουν πως απαιτείται ξεκούραση και χαλαρότητα, όπως σε κάθε ασθενή. Επειδή από την στιγμή που γράφτηκε πως είναι διασωληνωμένος, τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπούν από το υπουργείο μέχρι το πολιτικό γραφείο και στα φιλικά του πρόσωπα, ο νοσηλευτής που βρίσκεται κοντά του και διατηρούν φιλικές σχέσεις, τον ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του κόσμου και τα τηλεφωνήματα.

«Τον ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον του κόσμου. Ζήτησε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες του και επίσης τόνισε πως δεν πρέπει να ανησυχούν», ανέφερε συνεργάτης του Υπουργού που μας μίλησε για το θέμα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση