HomeΚΟΣΜΟΣMαζί στη ζωή και στο θάνατο: Ζευγάρι Αμερικανών χώρισε μόνο ένα λεπτό – Πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού

Mαζί στη ζωή και στο θάνατο: Ζευγάρι Αμερικανών χώρισε μόνο ένα λεπτό – Πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού

Φίλοι και γνωστοί μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτό θα πει έρωτας. Με διαφορά ενός λεπτού ένα ζευγάρι Αμερικανών από το Μίσιγκαν που έζησε μαζί επί 47 χρόνια , απεβίωσε από επιπλοκές του Covid, σύμφωνα με το CNN.

H Πατρίσια κι ο Λέσλι Μακγουότερς ήταν αχώριστοι και, όπως είπαν οι συγγενείς τους, ήταν ένα ζευγάρι πολύ ευτυχισμένο. Ωστόσο, ο νέος κορωνοιός τους έκοψε το νήμα της ζωής με διαφορά ενός λεπτού.

Ο 75χρονος Λέσλι και η 78χρονη Πατρίσια άφησαν πίσω τους παιδιά και εγγόνια. «Αν και σοκαριστήκαμε, δεν ξαφνιαστήκαμε και τόσο, αφού ήταν μαζί όλη την ώρα, χάρηκαν μαζί τη ζωή τους. Είναι πανέμορφο, αλλά και τόσο τραγικό. Σαν Ρωμαίος και Ιουλιέτα», δήλωσε η Τζοάνα Σισκ, ένα από τα παιδιά τους.

Ο Λέσλι, συνταξιούχος οδηγός φορτηγού και η σύζυγός του, πρώην νοσοκόμα λάτρευαν τον χορό. Πήγαιναν μάλιστα συχνά στο μπαρ όπου είχαν γνωριστεί. «Η Πατ ήταν η ομορφότερη της εποχής της, ήταν πανέμορφη μέσα στα καυτά σορτσάκια και τις μπότες της», έλεγε περήφανος ο Λέσλι για την σύζυγό του, σύμφωνα με την κόρη του.

Η Πατρίσια κόλλησε τον ιό το ζευγάρι επισκέφθηκε ένα εστιατόριο. Λίγες ημέρες αργότερα κόλλησε και ο σύζυγός της. Το ζευγάρι άφησε την τελευταία του πνοή στις 24 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο με διαφορά ενός λεπτού. Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο…

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση