HomeHL-GreeceΤο μεσημέρι περνά από το αυτόφωρο ο Νότης Σφακιανάκης

Το μεσημέρι περνά από το αυτόφωρο ο Νότης Σφακιανάκης

Τι υποστηρίζει για το όπλο και τα ναρκωτικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η δίκη του Νότη Σφακιανάκη από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής σε μπλόκο αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους για τα μέτρα κατά της πανδημίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα 9αρι πιστόλι και 2 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας, πιθανότατα κοκαΐνη.

Έλαβε τριήμερη προθεσμία από το αυτόφωρο για να δικαστεί σήμερα, ωστόσο δεν αποκλείεται η δίκη να αναβληθεί ξανά, καθώς τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό προβλέπουν να μην ξεκινούν δίκες με κατηγορουμένους που δεν είναι κρατούμενοι.

Άγνωστο παραμένει εάν σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει το «παρών» στη δικαστική αίθουσα. Τη Δευτέρα, κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, περιορίστηκε να δηλώσει πως δεν θέλει να πει τίποτα, γιατί θα μιλήσει άσχημα.

Ωστόσο, μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει πως τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του και ότι είχε άδεια οπλοκατοχής, η οποία έχει λήξει. «Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων», έχει δηλώσει ο δικηγόρος του.

Ελέγχεται το 9άρι του Νότη Σφακιανάκη

Πάντως ερωτήματα έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του Νότη Σφακιανάκη είναι «μαύρο» και ότι «ελέγχεται αν συνδέεται με παράνομη ενέργεια». Σύμφωνα με πληροφορίες η άδεια οπλοφορίας είχε λήξει το 2016 και αφορούσε άλλο όπλο και όχι το 9αρι πιστόλι που βρέθηκε στο πολυτελές τζιπ του τραγουδιστή.

Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν η πλευρά του τραγουδιστή επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση και πως ο ίδιος θα εξηγήσει στο δικαστήριο πώς μπορεί να βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση