HomeΕΛΛΑΔΑΚλοπή από θυρίδες στο Ψυχικό: Πώς οι δράστες παρακολουθούσαν τα θύματά τους

Κλοπή από θυρίδες στο Ψυχικό: Πώς οι δράστες παρακολουθούσαν τα θύματά τους

Νέα στοιχεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στους δράστες της μυστήριας υπόθεσης κλοπής από θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό προσπαθούν να εντοπίσουν οι Aρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Aρχές ερευνούν το ενδεχόμενο οι δράστες να παρακολουθούσαν μέσω των κοινωνικών δικτύων τα θύματά τους ώστε να έχουν μία εικόνα της καθημερινότητάς τους και να δράσουν σε περίοδο που δεν θα βρίσκονταν στην Αθήνα, ώστε να μην επισκεφθούν την τράπεζα και διαπιστώσουν την αρπαγή των περιουσιακών τους στοιχείων. Έτσι, εικάζεται ότι η μεγάλη κλοπή μπορεί να έγινε τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Λαμβάνοντας το παραπάνω ως δεδομένο, οι Αρχές προσπαθούν επίσης να εντοπίσουν τι συνέβαινε εκείνο το διάστημα στην τράπεζα. Ερευνούν μάλιστα το ενδεχόμενο οι δράστες να παρουσιάστηκαν ως εκμισθωτές θυρίδας ώστε να έχουν πρόσβαση στον χώρο. Έτσι, έχουν θέσει στο μικροσκόπιο όλους όσοι έχουν ενοικιάσει θυρίδες τους τελευταίους μήνες.

Τέλος, οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν επίσης να διαπιστώσουν αν μέρος από τα κλοπιμαία μεγάλης αξίας έχουν περάσει από τα χέρια κλεπταποδόχων.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση