HomeHL-9Εδώ συνέβη το φριχτό ατύχημα – Εργάτης ο άνδρας που του κάρφωσαν οι σιδερόβεργες

Εδώ συνέβη το φριχτό ατύχημα – Εργάτης ο άνδρας που του κάρφωσαν οι σιδερόβεργες

Δείτε τις φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εργατικό τελικά είναι το ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι με θύμα έναν 25χρονο περίπου άνδρα που έπεσε σε χαντάκι με αποτέλεσμα να του καρφωθούν σιδερόβεργες στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν ο άτυχος άνδρας την ώρα που εργαζόταν για την αποκατάσταση βλάβης δικτύου του ΟΤΕ σε πολυκατοικία της Θερίσου, άγνωστο πως, παραπάτησε και έπεσε πάνω σε μία λαμαρίνα από την οποία προεξείχαν τρεις σιδερόβεργες.

Οι σιδερόβεργες καρφώθηκαν στο σώμα του νεαρού άνδρα και συγκεκριμένα στα σημεία των πλευρών και των γοφών.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, ασθενοφόρο αλλά και η αστυνομία.

ergatiko-sideroberga7

Χωρίς να χάνουν χρόνο οι πυροσβέστες έκοψαν με προσοχή την λαμαρίνα και απεγκλώβισαν τον 25χρονο ενώ λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι γιατροί είχαν ήδη ενημερωθεί και ετοιμάσει το χειρουργείο για άμεση εισαγωγή του 25χρονου.

Στο νοσοκομείο πήγαν και οι άνδρες της ΕΜΑΚ καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να συνδράμουν για την κοπή των σιδερόβεργων.

ergatiko-sideroberga

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο άτυχος άνδρας είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της αισθήσεις του ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει «χτυπηθεί» κάποιο ζωτικό όργανο.

Έχει ενημερωθεί η Επιθεώρηση Εργασίας

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η Επιθεώρηση Εργασίας η οποία ερευνά την υπόθεση για τυχόν ποινικές ευθύνες.

«Ήδη έχει ενημερωθεί η Επιθεώρηση Εργασίας η οποία συγκεντρώνει τα στοιχεία για να εξακριβωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εργαζομένων κατά τη διάρκεια των εργασιών. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε απαντήσεις», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση