HomeHL-SportsΔεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» για τον ΟΦΗ 2-1 τον ΠΑΣ

Δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» για τον ΟΦΗ 2-1 τον ΠΑΣ

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δεύτερη συνεχόμενη -και τρίτη συνολικά – νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League πέτυχε την Κυριακή ο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Σίμου επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, «σπάζοντας» παράλληλα το «ρόδι» στο σπίτι της.

Οι Στάρτζεον και Νέιρα σημείωσαν τα γκολ των Κρητικών, ενώ ο Ελευθεριάδης ισοφάρισε προσωρινά για τους Γιαννιώτες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς με το σουτ του Παμλίδη στο 2’ που πέρασε άουτ. Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που βρήκε πρώτος δίκτυα στον αγώνα.

Στο 20’ ο Ουές έκανε γύρισμα από δεξιά, ο Σαρδινέρο έκανε φοβερή προσπάθεια και σουτ που έδιωξε με το ένα χέρι ο Χουτεσιώτης, αλλά ο Στάρτζεον καιροφυλακτούσε σημειώνοντας με προβολή το 1-0.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει, με εκφραστή των επιθέσεών του τον Χρήστο Ελευθεριάδη, ο οποίος είχε καλή στιγμή στο 30’, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους ωστόσο, η επιμονή των φιλοξενουμένων ανταμείφθηκε με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ από τον Ελευθεριάδη που έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έβαλε ακόμη πιο δύσκολα στον ΟΦΗ, πιέζοντάς τον στο μισό γήπεδο, όμως δεν έβρισκε τον τρόπο για να προσεγγίσει την εστία του Σωτηρίου, πέρα από το σουτ του Σάλιακα στο 49’ που πέρασε λίγο άουτ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο 65’ σε ανατροπή του Νέιρα από τον Κάργα. Ο Νέιρα ανέλαβε και την εκτέλεση κάνοντας το 2-1 για τους Κρητικούς που κράτησαν το προβάδισμά τους ως το φινάλε, πανηγυρίζοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη τους μετά από 9 αγώνες.

Κίτρινες: Γρίβας, Διαμαντής, Σωτηρίου – Σάλιακας, Οικονομόπουλος

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης (76’ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ντε Γκουζμάν (36’ λ.τρ. Σακόρ), Στάρτζεον (84’ Βούρος), Γρίβας (75’ Γιαννου), Σαρδινέρο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Κάργας, Σάλιακας (59’ Οικονομόπουλος), Πίρσμαν, Παντελάκης, Σιόντης (76’ Δούμτσης), Κάστρο, Ντομίνγκες, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό Μπατίστ (65’ Καρτάλης).

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Γκολ: 20′ Στούρτζεον (ΟΦΗ), 45’+1′ Ελευθεριάδης (ΠΑΣ), 68′ πεν. Νέιρα (ΟΦΗ)

Κιτρινες: Γρίβας (ΟΦΗ), Σάλιακας (ΠΑΣ), Διαμαντής (ΟΦΗ), Οικονομόπουλος (ΠΑΣ)

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ντε Γκουζμάν, Στούρτζεον (84′ Βούρος), Γρίβας (75΄ Γιάννου), Σαρδινέρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Κάργας, Σάλιακας (59′ λ.τ. Οικονομόπουλος), Πίρσμαν, Παντελάκης, Σιόντης (76′ Δούμτσης), Κάστρο, Ντομίνγκες, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεόω (64′ Καρτάλης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση