HomeΚΡΗΤΗKλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Κρουσώνα για rapid test σε κατοίκους

Kλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Κρουσώνα για rapid test σε κατοίκους

Υποψίες για υψηλό ιικό φορτίο στην περιοχή - Το μήνυμα του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στοχευμένοι γρήγοροι διαγνωστικoί έλεγχοι κορωνοϊού (rapid test), πραγματοποιούνται σήμερα, σε κατοίκους στον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Kλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στο χωριό προκειμένου να πραγματοποιήσει rapid τεστ στους κατοίκους, μετά τις υποψίες για υψηλό ιικό φορτίο στην περιοχή και ύπαρξη κρουσμάτων που ενεργοποίησαν τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, την 7η ΔΥΠΕ, τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία και την Περιφέρεια Κρήτης.

Από τις 9:00 το πρωί τέσσερις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ βρίσκονται στον Κουσώνα για τη διενέργεια γρήγορων διαγνωστικών έλεγχων κορωνοϊού (rapid test) στους κατοίκους.

kroyswnas-3

Η προσέλευση των κατοίκων γίνεται με ραντεβού και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας). Στόχος είναι να εξεταστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι και μόνο κατόπιν ραντεβού στο Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα .

kroyswnas-kor

 

krouswnas

Τα σημεία προσέλευσης στα οποία  βρίσκονται οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ την Κυριακή είναι:

Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα (1 μονάδα)

Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα (1 μονάδα)

Αίθουσα Ενορίας Κρουσώνα (2 μονάδες)

Στον Κρουσώνα ο Μενέλαος Μποκέας για τα τεστ κορωνοϊού στους κατοίκους

Στον Κρουσώνα βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη και τον Αντιδήμαρχο Γρηγόρη Φασουλάκη, Ιατρό και υπεύθυνο διαχειριστή Covid-19 του Δήμου Μαλεβιζίου. Από τις 9 το πρωί τέσσερις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ διενεργούν στοχευμένα γρήγορους ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού στους κατοίκους. Παρών και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Φασουλάκης.

 Σε δήλωσή του ο Μενέλαος Μποκέας ευχαριστεί το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αναφέροντας:

«Μάχονται στην πρώτη γραμμή. Γιατροί και νοσηλευτές, οι δικοί μας άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είναι οι πραγματικοί ήρωες.

Σήμερα στον Κρουσώνα 4 κλιμάκια του ΕΟΔΥ, με τον επόπτη της ΚΟΜΥ Ηρακλείου Παναγιώτη Μαματζάκη. Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους. 7η Υγειονομική Περιφέρεια, υγειονομικούς ΚΟΜΥ, ΕΟΔΥ. Σεβασμός και αλληλεγγύη».

bokeas

Διαφήμιση
Διαφήμιση