HomeHL-9To «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που σηκώνουν όλο το επιδημιολογικό βάρος της Κρήτης

To «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που σηκώνουν όλο το επιδημιολογικό βάρος της Κρήτης

Τι αναφέρει ο Καθηγητής Ιολογίας Γιώργος Σουρβίνος για τους συνεργάτες του στο Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δικό του ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται αγόγγυστα προκειμένου να γίνουν όλες αυτές οι χιλιάδες εξετάσεις δειγμάτων άμεσα και αποτελεσματικά, είπε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο καθηγητής Κλινικής Ιολογίας Γιώργος Σουρβίνος.

Ο κ. Σουρβίνος μίλησε με ευγνωμοσύνη για τους συνεργάτες του οι οποίοι με κόπο, αυτοθυσία και αίσθηση του καθήκοντος δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα, κάτω από αντίξοες συνθήκες, ώστε να ανταπεξέλθουν στον όγκο των εξετάσεων που γίνονται καθημερινά.

Αναλυτικά ο καθηγητής αναφέρει:

«Σε αυτήν την επιδημική κρίση υπάρχουν οι αθέατοι ήρωες. Άνθρωποι που δεν υπολογίζουν ωράρια, βράδια, αργίες, Σαββατοκύριακα. Άνθρωποι που δουλεύουν ακατάπαυστα, φορώντας βαρύ εξοπλισμό με στολές, μάσκες, γυαλιά, χειρίζονται χιλιάδες δείγματα με ακρίβεια, ακούραστα, μέσα σε θορυβώδεις αλλά απαραίτητους θαλάμους βιοασφάλειας.

Άνθρωποι που με αίσθημα προσφοράς, κάνουν τα πάντα για να γίνονται οι εξετάσεις έγκαιρα και να ενημερώσουν για τα αποτελέσματα άμεσα. Με κόπο, αυτοθυσία και αίσθηση του καθήκοντος! Νέα παιδιά, επιστήμονες, που η πανδημία τους έφερε να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν για τον κορωνοϊό και καλή τύχη για μένα να τους έχω στην ομάδα μου.

Από την αρχή της πανδημίας, το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής Κρήτης ξεπέρασε πολλές φορές τον εαυτό του, ξεκινώντας με διψήφιο αριθμό δειγμάτων ημερησίως, έχοντας φτάνοντας πλέον σταθερά σε τετραψήφια νούμερα. Έχοντας αναλύσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 150.000 δείγματα, οι άνθρωποι του Εργαστηρίου έχουν σηκώσει όλο το επιδημιολογικό βάρος της Κρήτης αγόγγυστα και με υπερηφάνεια. Και συνεχίζουμε…

Ανθή, Γωγώ, Ζωή, Μαριλένα, Χαρά, Δήμητρα, Κωνσταντίνα, Μαρία, Γιασεμή, Ελπίδα, Μελίνα, Αλέξανδρε: ένα μεγάλο ευχαριστώ«!

Διαφήμιση
Διαφήμιση