HomeΕΛΛΑΔΑΚεραμέως: Στόχος να ανοίξουν τα σχολεία το συντομότερο δυνατόν

Κεραμέως: Στόχος να ανοίξουν τα σχολεία το συντομότερο δυνατόν

Περιμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το άνοιγμα των σχολείων, για διά ζώσης μαθήματα, αποτελεί προτεραιότητα του υπουργείου Παιδείας, δήλωσε στην ΕΡΤ η υπουργός Νίκη Κεραμέως.

Τη στιγμή που θεωρείται πλέον βέβαιη η παράταση του lockdown, η υπουργός Παιδείας επανέλαβε ότι αναμένονται οι σχετικές εισηγήσεις της επιτροπής επιστημόνων για τα σχολεία, καθώς «τίποτα δεν αντικαθιστά τη διά ζώσης διδασκαλία. Η προσπάθεια που γίνεται είναι να ανοίξουν τα σχολεία το συντομότερο δυνατόν», επισήμανε η κυρία Κεραμέως.

«Περιμένουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα ακούσουμε τους ειδικούς και θα ληφθούν οι αποφάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

Πάντως, η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες όπου πραγματοποιείται καθολική τηλεκπαίδευση. «Παρά τα τεχνικά ζητήματα των πρώτων ημερών, τα μαθήματα προχωρούν κανονικά, από τα νηπιαγωγεία έως τα λύκεια, και καλύπτεται η ύλη καθημερινά», υπογράμμισε η κυρία Κεραμέως.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα -νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά- ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών 2021.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση