HomeHL-GreeceΔολοφονία στις Σπέτσες: Αρνείται τις κατηγορίες ο 22χρονος

Δολοφονία στις Σπέτσες: Αρνείται τις κατηγορίες ο 22χρονος

Το χρονικό της υπόθεσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 22χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του 26χρονου στις Σπέτσες. O νεαρός αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος, που εργαζόταν σε συνεργείο μοτοσικλετών, βρέθηκε νεκρός το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο πίσω μέρος του νησιού, δίπλα στη μηχανή του.

Αρχικά, ο θάνατός του αποδόθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο στη συνέχεια ο ιατροδικαστής εντόπισε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε τις υποψίες των Αρχών ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον θάνατο του νεαρού. Έτσι, συλλέγοντας στοιχεία και μαρτυρίες κατέληξαν στον 22χρονο ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία, αφού οι δύο νεαροί, κατά πληροφορίες, είχαν λογομαχήσει έντονα λίγη ώρα νωρίτερα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρο Μπαλάσκα, που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όλα έγιναν μπροστά σε μάρτυρες, φίλους του 22χρονου, οι οποίοι και κατέθεσαν στην αστυνομία όσα είδαν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης κυνήγησε το θύμα με ένα στιλέτο στο χέρι και με ένα όπλο. Μόλις τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον μαχαίρωσε στο υπογάστριο (κάτω από τον αφαλό). Λίγο αργότερα ο 26χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.
drastis-spetses-24-11-20

Σύμφωνα πάντα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, εξετάζεται από τις Αρχές άλλη μια πτυχή για το έγκλημα στις Σπέτσες: η λάθος πληροφορία που δόθηκε στο ΕΚΑΒ από δύο άτομα, αυτούς που βρήκαν αιμόφυρτο τον 26χρονο. Όπως είπε, ανακρίνονται, καθώς αρχικά υποστήριξαν ότι ο 26χρονος ήταν θύμα τροχαίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση