HomePost ItΟ Χάρης Μαμουλάκης για την Εθνική Αντίσταση

Ο Χάρης Μαμουλάκης για την Εθνική Αντίσταση

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την Επέτειο εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης, ο Βουλευτής ν. Ηρακλείου και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η 25η Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων κατά των Γερμανικών, Ιταλικών και Βουλγαρικών κατοχικών δυνάμεων την περίοδο 1941 – 44, αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την πατρίδα μας.

Μας θυμίζει τους αγώνες των προγόνων μας, τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση που επέδειξαν αντιμετωπίζοντας τα στρατεύματα κατοχής, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Ειδικά δε στις μέρες μας, όπου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις από διαφορετικά μέτωπα, υγειονομικά, γεωπολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, αυτό το παράδειγμα αποτελεί ίσως το πιο αποτελεσματικό κίνητρο για να αγωνιστούμε για την επόμενη μέρα. Τη μέρα που πρέπει να μας βρει όλους όρθιους, τόσο κυριολεκτικά, όσο και μεταφορικά.

Τιμούμε τους προγόνους μας, μεταλαμπαδεύουμε την ιστορία μας από γενιά σε γενιά, αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, δεν ξεχνούμε τις Γερμανικές οφειλές για τις αποζημιώσεις. Αυτό είναι το ύψιστο χρέος μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση