HomeHL-LifestyleΚι όμως ο Μουτσινάς έστειλε χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Παπαδάκη

Κι όμως ο Μουτσινάς έστειλε χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Παπαδάκη

Είναι να μην υποσχεθεί κάτι ο Μουτσινάς...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την υπόσχεσή του απέναντι στον Γιώργο Παπαδάκη τήρησε ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος έστειλε τελικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα».

«Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε; Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Έχουμε εδώ τόσα μηνύματα ότι είπε την Παρασκευή στην εκπομπή του ότι θα μας στείλει ένα δέντρο. Νίκο, που είναι το δέντρο; Πάρτε τηλέφωνο τον Μουτσινά. Βρες το τηλέφωνό του και ξύπνα τον. Άμα πει… κοιμάμαι, πες του ότι τον θέλει ο Παπαδάκης να του μιλήσει. Το δέντρο, θέλουμε το δέντρο. Όταν υπόσχεσαι κάτι κύριε, πρέπει να το πραγματοποιείς», έλεγε χθες στην εκπομπή του ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Η συνέχεια ήρθε από τον Νίκο Μουτσινά λίγες ώρες αργότερα ο οποίος έπαιξε το απόσπασμα και απάντησε: «Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Αν με έπαιρναν τηλέφωνο όντως κοιμόμουν, γιατί είναι και η εκπομπή του αχάραγα, αλλά το δέντρο πρέπει να σταλεί! Αύριο θέλω το δέντρο να είναι στον κύριο Παπαδάκη! Βρείτε το στολίστε το! Αύριο το πρωί θα έρθουν Χριστούγεννα κύριε Παπαδάκη»!

Σήμερα το πρωί, το δέντρο έφτασε στο πλατό του Καλημέρα Ελλάδα… «Μπράβο ρε Νίκο. Εγώ νόμιζα ότι είσαι ασυνεπής, αλλά εσύ… Αυτός στο τέλος θα φαλιρίσει, στέλνει σε όλες τις εκπομπές δέντρο. Σε ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Να είσαι καλά Νικόλα και να βγάλεις μαλλιά!», είπε γελώντας ο Γιώργος Παπαδάκης.
protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση