HomeHL-9Έγκλημα στη Μάνη: Συγγνώμη από τα παιδιά του ζήτησε ο συζυγοκτόνος

Έγκλημα στη Μάνη: Συγγνώμη από τα παιδιά του ζήτησε ο συζυγοκτόνος

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 44χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα, φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο στην 44χρονη που δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Πύργο Δυρού στην ανατολική Μάνη.

Τη δολοφονία διέπραξε με κυνηγετικό όπλο ο συνομήλικος σύζυγός της μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους, η οποία μάλιστα ήταν εκείνη που κάλεσε την αστυνομία. «Ο μπαμπάς μου πυροβόλησε την μαμά μου», φέρεται να είπε η ανήλικη. Λίγο αργότερα τηλεφώνησε και ο δράστης και είπε: «Πυροβόλησα τη γυναίκα μου, αλλά μάλλον είναι ζωντανή». Στη συνέχεια ο 44χρονος επικοινώνησε και με γιατρό της περιοχής. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο ο δράστης παραδόθηκε, και το κορίτσι παρέλαβε η αδελφή του.

Σύμφωνα με συγγενείς της οικογένειας, που πλέον φιλοξενούν το ανήλικο κορίτσι, ο 44χρονος πήρε το κυνηγετικό του όπλο από το υπνοδωμάτιο και πυροβόλησε μία φορά τη γυναίκα.

Το 15χρονο κορίτσι προσπάθησε να αποτρέψει το μοιραίο και να αποσπάσει το όπλο από τον πατέρα της. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και ο 44χρονος πυροβόλησε και δεύτερη φορά και έδωσε τη χαριστική βολή στο θύμα του. Σημειώνεται ότι ο 19χρονος γιος της οικογένειας βρισκόταν με τον παππού του στο νοσοκομείο, όπου τον είχε πάει για εξετάσεις.

Έγκλημα στη Μάνη: Στην εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου ο δράστης του φονικου

Στο μεταξύ λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στο Γύθειο ο κατηγορούμενος, που φέρεται ότι σκότωσε την σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής. Ο 44χρονος απολογήθηκε για αρκετή ώρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ μέσα κ έξω στο κτίριο βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη όπως αναφέρει το flynews. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία και ο κατηγορούμενος ζητάει συγνώμη από τα παιδιά του.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι γνωστός επιχειρηματίας στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λειτουργεί μίνι μάρκετ στο χωριό, ενώ ο πατέρας του φούρνο. «Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, αλλά κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται μέσα σε ένα σπίτι», συμπληρώνουν οι συγγενείς του δράστη.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση