HomeΣΠΟΡΆνχεκ Λόπες: «Τόσα πέναλτι και τόσες κόκκινες εις βάρος μας…»

Άνχεκ Λόπες: «Τόσα πέναλτι και τόσες κόκκινες εις βάρος μας…»

Ο Άνχελ Λόπες έμεινε ικανοποιημένος για την προσπάθεια της ομάδας του παρότι έπαιξε για πάνω από μια ώρα με δέκα παίκτες κόντρα στον ΟΦΗ, αφήνοντας αιχμές για τη διατησία!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής Άνχεκ Λόπες εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση και την προσπάθεια των παικτών στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ηττήθηκε η ομάδα του από τον ΟΦΗ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διαιτησία, από το ξεκίνημα της σεζόν, μιλώντας για τα πέναλτι και τις κόκκινες κάρτες που έχουν υποδεχθεί εις βάρος του Βόλου!

«Είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθεια και την αντίδραση της ομάδας καθώς μείναμε τόσο νωρίς με δέκα παίκτες.

Όμως έστω κι έτσι δείξαμε χαρακτήρα κάνοντας μια καλή εμφάνιση. Οι παίκτες έκαναν το κάτι παραπάνω κι εγώ είμαι χαρούμενος για αυτή την προσπάθεια.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολα δίδονται πέναλτι εις βάρος μας! Αν θυμάμαι καλά έχουν υποδεχθεί 8-9 από την αρχή της σεζόν.

Κάποια τα… ακύρωσε το VAR, κάποια τα απέκρουσε ο Γκαραβέλης, όμως εγώ βλέπω αυτή την ευκολία στις συγκεκριμένες αποφάσεις των διαιτητών.

Μετά βέβαια έρχονται και οι κόκκινες κάρτες! Σε άλλο ένα ματς τρέξαμε με παίκτη λιγότερο και σαφώς δυσκολευτήκαμε..» είπε ο Ισπανός τεχνικός