HomeHL-LifestyleΤα δίδυμα του Μονακό κλέβουν την παράσταση

Τα δίδυμα του Μονακό κλέβουν την παράσταση

Με σκανταλιάρικο ύφος... τρολάρουν τον πατέρα τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προσωπικά στιγμιότυπα του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου, και των δίδυμων παιδιών της, πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, μοιράστηκε η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό, με την επίσημη ενδυμασία τους για τους εορτασμούς της Εθνικής Εορτής.

Η 42χρονη πριγκίπισσα Σαρλέν, δημοσίευσε το Σάββατο στο Instagram χαριτωμένες φωτογραφίες του κατάξανθου πρίγκιπα Ζακ που φορά ένα μπλε κοστούμι και γαλάζια γραβάτα, να ποζάρει καθιστός με τα παπούτσια του επάνω σε έναν επίχρυσο καναπέ, με τον πατέρα του, πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, να στέκεται όρθιος πίσω, φορώντας πανομοιότυπα ρούχα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η πριγκίπισσα Σαρλέν έγραψε: «Τόσο περήφανη».

Η τσαχπίνα πριγκίπισσα Γκαμπριέλα

Παράλληλα, δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία της πριγκίπισσας Γκαμπριέλα – τρελή fashionista, που στέκεται με ζαβολιάρικο ύφος πίσω από τον μπαμπά της, αντιγράφοντας τις κινήσεις του. Σε άλλο στιγμιότυπο, ο πρίγκιπας Ζακ εικονίζεται με την στρατιωτική του στολή.

Η ανάρτηση της πριγκίπισσας Σαρλέν έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 20.000 likes με τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να επαινούν τις χαριτωμένες φωτογραφίες, με κάποιον να γράφει: «Ο Θεός να σας ευλογεί» και έναν άλλον να προσθέτει: «Υπέροχες φωτογραφίες».

Λαμπερή η πριγκίπισσα Σαρλέν

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του, η 42χρονη πριγκίπισσα Σαρλέν συμμετείχαν με τα παιδιά τους, στην υπαίθρια τελετή που πραγματοποιήθηκε για την Εθνική Ημέρα του Μονακό την περασμένη Πέμπτη. Μάλιστα, η πριγκίπισσα Σαρλέν ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο παλτό με φούξια λεπτομέρεια και διάφανα γάντια, ενώ φορούσε τόσο η ίδια όσο και ο πρίγκιπας Αλβέρτος, μάσκα για προστασία από τον κορωνοϊό, δεδομένου ότι ο πρίγκιπας είχε διαγνωστεί θετικός τον περασμένο Μάρτιο.

Prince Albert of Monaco, left, and Princess Charlene, depart the Monaco cathedral after ceremonies marking the National Day in Monaco, Thursday Nov. 19, 2020. (AP Photo/Daniel Cole)

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό στις εκδηλώσεις για την Εθνική Εορτή

Η εκδήλωση σηματοδοτεί την ημέρα που ανήλθε στον θρόνο ο πρίγκιπας Αλβέρτος. Οι προηγούμενοι βασιλιάδες γιόρταζαν την συγκεκριμένη εορτή την ημέρα της ονομαστικής τους γιορτής, αλλά ο πρίγκιπας Αλβέρτος άλλαξε αυτή την παράδοση.

Στους φετινούς εορτασμούς, εκτός από τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, παραβρέθηκαν κι άλλα τέκνα της βασιλικής οικογένειας του Μονακό. Συγκεκριμένα, ο γιος της πριγκίπισσας Καρολίν, Πιερ Κασιράγκι και η σύζυγός του Μπεατρίς Μπορομέο, συνοδεύονταν από τους γιους τους, Στέφανο και Φρανσέσκο, με ταιριαστά καφέ παλτό.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση