HomeΚΡΗΤΗ5 ηλεκτροκίνητα κρεβάτια στο ΠΑΓΝΗ από τον Ροταριανό όμιλο Ηράκλειο CANDIA

5 ηλεκτροκίνητα κρεβάτια στο ΠΑΓΝΗ από τον Ροταριανό όμιλο Ηράκλειο CANDIA

Τα ηλεκτροκίνητα κρεβάτια είναι τελευταίας τεχνολογίας κατάλληλα και για μεγάλα παιδιά .

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης , αποδοχής της Δωρεάς του Ομίλου μας ( ROTARY CANDIA) , της αγοράς πέντε ηλεκτροκίνητων κρεβατιών για τις ανάγκες της Παιδιατρικής – Αιματολογικής –Ογκολογικής Κλινικής του Πα.Γ.Ν.Η., ο Όμιλος μας έπραξε τον στόχο του και παρέδωσε τα πέντε κρεβάτια μαζί με τα στρώματά τους.

Τα ηλεκτροκίνητα κρεβάτια είναι τελευταίας τεχνολογίας κατάλληλα και για μεγάλα παιδιά .

Λόγω των περιοριστικών μέτρων Covid-19 ολιγομελή αντιπροσωπεία του Ομίλου μας, αποτελούμενη από την Πρόεδρο (2019-2020) Κουντουράκη Έλενα τον Γραμματέα (2020-2021) Γιάννη Γιαβρίδη, την εμψ. Πρόεδρο Πετρομιχελάκη Αννα και την Κοσμήτωρ (2020-2021) Αντωνακάκη–Γιαβρίδη Μαρία παρέδωσε την προσφορά του ομίλου που έγινε αποδεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθυντού Του Πα.Γ.Ν.Η. Κου Χαλκιαδάκη Γεώργιου, και με την παρουσία των : Κο ΚΤΕΝΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙ Κο Μ. Σηφάκη.

Ο όμιλός μας είναι υπερήφανος που μπόρεσε με όλες τις δυσκολίες των καιρών να πραγματοποιήσει τον στόχο του, χάρις στην επιμονή και υπομονή των μελών του καθώς και με την βοήθεια των φίλων που μας πιστεύουν και μας εμπιστεύονται προσφέροντάς μας όχι μόνο την παρουσία τους αλλά και την οικονομική τους προσφορά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους Ιατρούς οι οποίοι μας πίστεψαν και αποδέχτηκαν την τόσο σημαντική προσφορά μας .

Διαφήμιση
Διαφήμιση