HomeΚΡΗΤΗΤελειώνει η καραντίνα για όλους τους αιρετούς του δήμου Αγίου Νικολάου

Τελειώνει η καραντίνα για όλους τους αιρετούς του δήμου Αγίου Νικολάου

Eπιστρέφουν στα καθήκοντά τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Αυτή τη βδομάδα που τελειώνει, ολοκληρώνεται η προληπτική απομόνωση ολόκληρης της εκτελεστικής ομάδας της δημοτικής αρχής και από Δευτέρα επιστρέφουν στα καθήκοντά τους όλοι, τηρώντας, πάντα, τώρα ακόμη πιο επισταμένα, τα προληπτικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Στα καθήκοντά του, σκοπεύει να επιστρέψει από Δευτέρα και το άλλο μέλος της δημοτικής αρχής που είχε βρεθεί θετικός στον covid-19. O Αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης που παραμένει επίσης σε κατ’ οίκον καραντίνα, μας είπε ότι το τελευταίο τριήμερο ήταν απύρετος και σε πολύ καλή κατάσταση σε ό,τι αφορά την υγεία του. «Αν δεν αλλάξει κάτι, θα βγούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά χθες, μην κρύβοντας την ισχυρή επιθυμία του να επαναδραστηριοποιηθεί στις υποθέσεις του Δήμου.

Στο Δημαρχείο μετέβη χθες η δημαρχεύουσα δημοτική σύμβουλος Δέσπω Καρνιαδάκη, η οποία υπέγραψε διάφορα έγγραφα που αφορούσαν επείγοντα θέματα.

Μεταξύ αυτών ήταν και προμήθειες νέων στολιδιών για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Αγίου Νικολάου και δημοτικών διαμερισμάτων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η προμήθεια μηχανισμού αυτοφωτιζόμενου υδατοπίδακα, που θα τοποθετηθεί στη λίμνη του Αγίου Νικολάου, ο οποίος θα χαρίσει εντυπωσιακό θέαμα στο συνολικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό της πόλης, που φέτος, όπως έχουν υποσχεθεί ο Δήμος και ο ΠΑΟΔΑΝ, ενέχει και κάποια έκπληξη.

anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση