HomeHL-9Κρούσματα κορωνοϊού στην υπηρεσία καθαριότητας – Σε καραντίνα οι εργαζόμενοι

Κρούσματα κορωνοϊού στην υπηρεσία καθαριότητας – Σε καραντίνα οι εργαζόμενοι

Τι αναφέρει στο cretapost ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε υπηρεσία καθαριότητας μεγάλου δήμου της Κρήτης προκαλώντας προβλήματα στην αποκομιδή απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αρκετά κρούσματα βεβαιώθηκαν στην υπηρεσία του δήμου Μαλεβιζίου με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να έχουν μπει σε… καραντίνα.

«Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί επτά συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην υπηρεσία ενώ έχουν γίνει τεστ στους υπόλοιπους εργαζόμενους», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ο οποίος επεσήμανε πως οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι ενώ τη Δευτέρα θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ.

Συνεργασία με ιδιώτη για την αποκομιδή απορριμμάτων

Τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής ήταν άμεσα ως προς την αποκομιδή απορριμμάτων.

«Η κατάσταση έχρηζε να κινηθούμε άμεσα καθώς η υπηρεσία καθαριότητας υπολειτουργούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο κάναμε μία συνεργασία με ιδιώτη προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην αποκομιδή απορριμμάτων», τόνισε σχετικά ο κ. Μποκέας.

Κρούσματα κορωνοϊού σε Αστυνομία και ΕΑΚ Χανίων

Αρκετά είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίζονται καθημερινά και στα Χανιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του haniotika-nea.gr, στην αστυνομική διεύθυνση έχουν βεβαιωθεί δύο κρούσματα κορωνοϊού ενώ έχουν ξεκινήσει τα τεστ σε άλλους ένστολους.

Ήδη αρκετοί βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα προληπτικά ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, έκλεισαν οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Χανίων (στάδιο, κολυμβητήριο και σκοποβολή) εξαιτίας του ότι εντοπίστηκε ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΑΚ:

«Η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την υγεία, ενημερώνει ότι οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Χανίων (Στάδιο, Κολυμβητήριο, Σκοποβολή) θα παραμείνουν κλειστές λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid.

Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών, οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες και η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση