HomeHL-GreeceΔωρεάν αεροπορικά εισιτήρια από την SKY express σε όλο το προσωπικό των ΜΕΘ, γιατρούς και νοσηλευτές, της Θεσσαλονίκης

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια από την SKY express σε όλο το προσωπικό των ΜΕΘ, γιατρούς και νοσηλευτές, της Θεσσαλονίκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ώρα που η Θεσσαλονίκη και οι πολίτες της Βόρειας Ελλάδας δοκιμάζονται από το δεύτερο κύμα της υγειονομικής κρίσης, το υγειονομικό προσωπικό των ΜΕΘ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, δίνουν την δική τους μάχη αντοχής και υπεράσπισης του μεγαλύτερου αγαθού, της υγείας μας.

Μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, με την πίεση συνεχώς να αυξάνεται σε όλα τα επίπεδα, οι «αφανείς ήρωες» των νοσοκομείων μας στέκουν όρθιοι και μαζί τους στέκεται όρθιο το σύστημα υγείας όλης της χώρας.

Η SKY express με αίσθημα βαθιάς ευγνωμοσύνης απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης, προχωρά σε μία συμβολική κίνηση αναγνώρισης της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλουν σε επιστημονικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Για δεύτερη φορά μετά την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, προχωρά στην διάθεση δωρεάν αεροπορικών εισιτηρίων σε όλο το προσωπικό των ΜΕΘ, γιατρούς και νοσηλευτές της Θεσσαλονίκης με ελεύθερη επιλογή από και προς τους 34 προορισμούς που καλύπτει το πτητικό έργο της εταιρείας.

https://www.skyexpress.gr/el/news/icu-personnel-thank-you

Η δράση θα έχει διάρκεια για έναν ολόκληρο χρόνο, ξεκινώντας από τις 14 Δεκεμβρίου οπότε και εγκαινιάζεται η νέα εποχή της SKY express από την Θεσσαλονίκη.

Αύριο θα καταφέρουμε να «πετάξουμε» όλοι μαζί ξανά, με την ασφάλεια και την αξιοπιστία των υπηρεσιών της SKY express.

Σήμερα #menoumeasfaleis, με αλληλεγγύη, υπομονή και ευγνωμοσύνη.

skay

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση