HomePost ItΣυγχαρητήρια Βασίλη Κεγκέρογλου σε Γιώργο Αλεξάκη

Συγχαρητήρια Βασίλη Κεγκέρογλου σε Γιώργο Αλεξάκη

Για την εκλογή του στο EUROMONTANA

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια επιστολή του Γραμματέα της Κ.Ο και Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, κ.Βασίλη Κεγκέρογλου στον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης επί Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, κ. Γιώργο Αλεξάκη, με αφορμή την  εκλογή του, ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου EUROMONTANA.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχη, Aγαπητέ Γιώργο Αλεξάκη,

Θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για κάθε επιτυχία επί τη ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων σας, ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Euromontana  και να σας ευχηθώ μια γόνιμη, δημιουργική και εποικοδομητική θητεία.

H εκλογή σας αποτελεί τιμή για όλη την Κρήτη. Είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Δικτύου και αντίστοιχα η πρώτη φορά που αναλαμβάνει την Αντιπροεδρία του.

Είμαι βέβαιος  πως μέσα από την άσκηση των νέων καθηκόντων σας θα συμβάλλετε αποφασιστικά στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων, όπως  η αντιμετώπιση των επιπτώσεων  της Κλιματικής Αλλαγής, η προώθηση  του Βιώσιμου Τουρισμού και Ενέργειας καθώς και η στήριξη της Κοινωνικής και Πολιτικής Συνοχής, ζητήματα που είναι κρίσιμα για το μέλλον  του αγαπημένου μας νησιού, της  Κρήτης.

Προσβλέπω σε μια άριστη συνεργασία μαζί σας, ώστε ο καθένας από τη θέση ευθύνης που κατέχει, να συμβάλλει για την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση