HomeHL-SportsΕπιστροφή για τους Έλληνες διεθνείς στον ΟΦΗ

Επιστροφή για τους Έλληνες διεθνείς στον ΟΦΗ

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις ενώ ο Σελίμοβιτς, αναμένεται στο Ηράκλειο το βράδυ και έπειτα θα περάσει από τεστ covid19

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, επέστρεψαν στην Κρήτη και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας για το ματς της Δευτέρας.

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς, θα επιστρέψει στην Κρήτη, το βράδυ της Τετάρτης από το Λουξεμβούργο και το πρωί της Πέμπτης, θα υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή.

Οι Έλληνες διεθνείς, Απόστολος Διαμαντής, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης και Αμπτούνλ Βάις επέστρεψαν και συμμετείχαν στην Προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Διαμαντής, που αγωνίστηκε στο ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Σκωτία, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ Ουές και Μπαλογιάννης προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Απόστολος Γιάννου έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Θοδωρής Μίγγος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, έκανε θεραπεία.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Πραξιτέλης Βούρος. Οι Νίκος Μαρινάκης και Φελίπε Σόουζα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε , εκτός του Σελίμοβιτς που δεν έχει ακόμη επιστρέψει, ο Αντίλ Ναμπί που είναι τραυματίας.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση τακτικής με τελειώματα.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση